Produse, cumparaturi, review

Respiră cu Marimer!

Numai cine nu are copil nu ştie cât de folositoare e în casă apa de mare. Când ți-e lumea mai dragă cel mic fornăie şi ai vrea să îi faci orice numai să nu răcească, nu-i așa? Cei de la firma Marimer s-au gândit la toți membrii familiei așa că soluții se găsesc şi în cazul bebelușilor (cu ajutorul Marimer Baby Izotonic și Hipertonic), dar şi a adulților prin produse pentru rinite, alergii, sinuzite, răceli.

Apa sărată are rol antibacterian şi antiviral şi acum nu trebuie să faci tu nu ştiu ce eforturi să o folosești, pentru că vine ambalată într-un spray cu microdifuziune care permite aplicarea uniformă a produsului în cavitatea nazală.

Marimer Sinuzite și Rinite spray nazal 30 ml cu apă de mare este singurul produs de pe piața românească cu sistem de microdifuziune și cu cea mai mare concentrație de sare, îmbogățită cu mangan și cupru, fără conservanți. Nu creează dependență și poate fi folosit continuu în sinuzite și rinite cronice sau alergice, precum și în faze acute, reducând reacțiile supărătoare ale acestor afecțiuni.

Apa de mare Marimer este colectată zilnic, de la mare adâncime, din Marea Mânecii, o zonă renumită pentru calitatea apelor sale și locul unde se întâlnesc cele mai puternice maree din Franța și din lume. Această mișcare permanentă a apelor asigură o mare diversitate de elemente minerale, care se regăsesc în produsele Marimer.  După colectare, apa de mare este filtrată, apoi diluată înaintea unei ultime filtrări sterilizante. Nu se adaugă nicio substanță chimică pentru a trata apa.

Mineralele numite și oligoelemente sunt esențiale vieții, iar rolul lor este de a întări imunitatea. Astfel,  cuprul și manganul din Marimer Sinuzite și Rinite cresc imunitatea locală, au efect antialergic, antiviral, antiinfecțios și antiinflamator. În plus, prin cantitatea mare de săruri (2,8%) reduce rapid inflamația mucoasei nazale și a sinusurilor, în mod natural, prin efect osmotic. În același timp, protejează mucoasa nazală de secrețiile nazale patogene, ușurând curățarea și eliminarea acestora.

Marimer Sinuzite și Rinite spray nazal poate fi folosit după vârsta de 6 ani.

Pe curând!

Facebook Comments
Despre gustările sănătoase GreenSense
Vară, soare? E nevoie de protecție!

1 Comment

  • avatar image

    Aliosa

    iun. 21, 2016

    Reply

    Buna Dimineata " Mami" ! Credeam ca-ti sunt youtu.be/dOwCs5UjyLE bineinteles, virtual, dar bag seama ca NU vrei .............. Cum fiecare face ce doreste, <3 imi porunceste, sa ma opresc din comentat de fraier sa nu fiu luat ................... O vara cat mai racoroasa iar Edy sa creasca mare si frumos ! :) Aliosa.

Lasă un răspuns