Produse, cumparaturi, review

Vară, soare? E nevoie de protecție!

Vine vara! Eu deja mă gândesc la costumul de baie cel nou, ochelarii de soare și pălăria fashion care mă va proteja de razele soarelui. Îmi închipui că mă relaxez pe șezlong cu un cocktail racoritor cu mentă și lămâie, lăsând razele soarelui să îmi bronzeze pielea.

Dar stai! Nu am ce căuta la soare fără protecție! Nu, nu, e foarte periculos! Razele soarelui sunt puternice și nu vreau să îmi ard pielea, așa că voi folosi produsele Nivea Sun.

Îmi doresc un produs eficient, dar cu o formulă mătăsoasă și delicată care să îmi lase o senzație lejeră pe piele și să se absoarbă rapid. O să aleg uleiul de protecție solară NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 30 (care e disponibil și cu SPF 20) a cărui formulă transparentă oferă pielii un glow demn de admirat. Pentru momentele când Edy mă solicită, voi avea nevoie de o aplicare mai ușoară și extrem de rapidă, așa că nu trebuie să îmi lipsească spray-ul din aceeași gamă. Ambele sunt rezistente la apă și se aplică în mod repetat pentru cea mai bună protecție.

Aceste produse conțin extract natural din plante (rădăcină de licorice sau lemn dulce în medicina chinezească), ce stimulează producţia de melanină proprie pielii.

nivea-sun-lotiune-protect-bronzeDacă voi preferați produsele clasice sau vreți protecție maximă, puteți opta pentru loțiunea rezistentă la apă NIVEA SUN Protect & Bronze cu SPF 50 (dar este disponibilă și cu SPF 20 și 30) ce asigură protecţie de încredere şi același bronz irezistibil.

Nivea nu a uitat de tenul nostru așa că ne propune nivea-crema-fata-bronzare-rapida-protect-bronzecrema pentru faţă cu protecţie solară şi efect de bronzare NIVEA Sun Protect & Bronze FPS 50 destinată pielii sensibile ce asigură o protecție eficientă împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung și oferă tenului un aspect de bronz natural.

Eu deja m-am gândit ce va conține bagajul nostru și aștept să vă salut de pe șezlong :).

Pe curând!

Facebook Comments
Respiră cu Marimer!
Aspirator nazal pentru copii

6 Comments

 • avatar image

  racoltapetru6

  iun. 04, 2016

  Reply

  Să fie o vacanță cât mai plăcută și o piele cât mai frumos bronzată! :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   iun. 04, 2016

   Reply

   Sper!! Mai e pana atunci, insa m-as apuca acum de impachetat :)

 • avatar image

  mopana

  iun. 05, 2016

  Reply

  Ai grija si de cel mai mic! Pentru el protectia e burtica mamei :))

  • avatar image

   emotiidemamica

   iun. 05, 2016

   Reply

   Asa e. Cand eram însărcinată cu Edy, pe la 8 luni am fost la mare. M-am dat cu crema si am stat doar sub umbrela. Chiar si asa m-am bronzat. Asa e pielea mea, bronzabila :))

   • avatar image

    mopana

    iun. 05, 2016

    Reply

    Eheee... Asta-i bine. Si eu o am la fel, mostenire de la tata. Altele, si aici ma refer la mama, si-ar dori o piele bronzabila ca a noastra :)) xoxo

    • avatar image

     emotiidemamica

     iun. 05, 2016

     Reply

     :))

Lasă un răspuns