Produse, cumparaturi, review

Peria rotativă Rowenta CF9421D0

Astăzi vorbim despre peria rotativă Rowenta CF9421D0 Expertise Brush Activ Nano Smart. Această perie nu a poposit de mult printre lucrurile mele. Foloseam de mult timp una, tot Rowenta (un model apărut acum vreo 4 ani) și când am văzut campania Buzzstore, am sperat să testez ondulatorul. Nu a fost să fie, dar nu îmi pare rău, pentru că această perie a fost pe gustul meu și o folosesc cu drag.

Pentru cei care nu aveți cont pe Buzzstore vreau să știți că vă puteți înscrie cu click pe acest link. Nu trebuie să aveți blog ca să testați gratuit produse, ci trebuie doar să fiți pe fază când apare o campanie nouă. Completați un chestionar și așteptați să vedeți dacă ați fost ales. Eu așa am făcut, iar campania Rowenta este a treia la care particip.

Impresiile mele despre peria rotativă Rowenta CF9421D0 

Revenind la peria rotativă, să ştiți că e ușor de folosit şi de manevrat şi te ajută să te coafezi repede şi bine. Prima dată trebuie folosită doar pentru a usca părul (adică fără perie în vârf). Dacă părul este prea ud e mai greu de aranjat. Apoi punem una dintre perii (sunt de două mărimi) şi coafăm așa cum dorim.

Prima dată când am folosit perie rotativă mi s-a părut că mă voi obișnui greu. Aveam părul lung şi eram neîndemânatică. După două folosiri deja simțeam că o am dintotdeauna. Acum am părul mediu, tuns în scări şi dacă nu îl coafez parcă nu are nicio formă. Îmi place să îi dau volum şi să îl aranjez. Mi se pare că mă face să arăt mult mai bine și am mai multă încredere în mine.

Față de prima mea perie, aceasta e mai ușoară şi are cablul mai lung. Pentru mine e un avantaj. Usucă repede, îmi place culoarea, e feminină, cablul se rotește şi nu încurcă, este silențioasă şi are trei trepte de căldură. După folosire trebuie curățată de firele de păr ramase. Perii se desfac în timpul coafării apoi revin la loc.

Părul uscat cu peria se menține cu volum mai mult timp iar pentru mine asta este grozav.

Am filmat un clip în care puteți vedea cum arată peria şi cum funcționează:

Sper să vă fie de folos informațiile mele.

Pe curând!

#buzzstore #buzzrowenta

Facebook Comments
Combinezon pentru bebe? Avantaje şi dezavantaje
Despre gustările sănătoase GreenSense

6 Comments

 • avatar image

  Simona

  iul. 16, 2016

  Reply

  Pare interesantă si utilă peria. Eu nu mai am timp nici măcar sa usuc părul după baie. Îl prind în coc și aștept să se usuce singur.

  • avatar image

   emotiidemamica

   iul. 16, 2016

   Reply

   Am si eu zile cand il spal si il las asa insa e atat de lipit de cap dupa asta ca ma oftic.

   • avatar image

    Simona

    iul. 17, 2016

    Reply

    Al meu se înfoaie în toate părțile!

 • avatar image

  andreeastef

  iul. 17, 2016

  Reply

  Tu ai părul creț/ondulat sau drept? Oare ar aranja și părul meu creț (îmi doresc ca din când în când să îl așez diferit. Mai merg la salon și mă îndreaptă cu peria și îmi face bucle mai mari. Crezi că peria asta ar putea face asta? :) )

  • avatar image

   emotiidemamica

   iul. 17, 2016

   Reply

   Parul meu e foarte foarte drept dar si daca ar fi mai cret se poate indrepta. Bucle nu stiu daca poti face. Mie mi se intoarce parul la varfuri un pic dar nu e buclat la final. Parul meu nici nu sta cu bucle, se lasa imediat asa ca nici nu am cum sa iti spun.

 • avatar image

  andreeastef

  iul. 17, 2016

  Reply

  să îl aranjez diferit*

Lasă un răspuns