Jurnal de sarcina

Săptămâna 15 de sarcină

Saptamana-15-sarcina-poze-burta

Noi suntem în vacanță de câteva zile, de asta lipsesc mai mult ca de obicei. N-am putut însă să nu vă scriu câte ceva despre săptămâna 15 de sarcină. Burtica a crescut mai mult şi pe drum cât am fost plecați m-am simțit un pic rău din cauză că am stat pe bancheta din spate să fiu lângă Edy. Acolo trepidațiile se simt mai puternic, am mers prin serpentine și pur și simplu mi s-a făcut rău. Totuşi, nu pun asta neapărat pe seama sarcinii. Mie mi-e uneori rău când merg cu mașina de când mă știu. Singurul lucru care cred că a influențat este temperatura, pe care o simt mult mai mare de când am rămas însărcinată.

Bebe cel mic e în plină dezvoltare ca şi până acum. Acumulează greutate, i se dezvoltă trăsăturile feței şi inimioara îi bate cu putere. A început să producă hormoni mulți așa că există posibilitatea să simțim schimbări. 

Cum mă simt eu?

Înfrunt cu greu căldura. Dacă stau într-un loc în picioare mi se înfundă urechile şi am stare de leșin, mă ia durerea de cap, am tot timpul tendința să stau undeva jos. E greu să ies în locuri aglomerate pentru că îmi e şi mai cald, nu pot să mă plimb ca înainte.

Pe Edy îl iau încă în brațe dar mai puțin ca înainte. Nu mă simt rău dacă îl țin, însă dacă am stările de mai sus nu am cum altfel. El înțelege, îi spun că mami se simte rău şi știe că nu trebuie să insiste.

Burtica se vede clar. Se spune că la a doua sarcină e mai proeminentă, iar la mine chiar așa e, nu poate cineva să nu își dea seama. În fotografii parcă nu pare mare dar o să pun poze şi cu haine să vedeți. Acum nu sunt acasă și nu mă pot cântări, însă nu mai simt că mănânc așa mult cum mi se parea.

Sper ca odată cu venirea toamnei să îmi revin, pentru că în unele zile îmi fac gânduri că ceva nu e în regulă cu mine. Dar sunt în regulă 🙂

Voi cum vă simțiți?

Pe curând!

 Citește și despre săptămâna 16 de sarcină

Facebook Comments
Săptămâna 16 de sarcină
Săptămâna 14 de sarcină

10 Comments

 • avatar image

  Adina

  iul. 30, 2016

  Reply

  Sunt curioasa cate kg o sa iei acum :) Puup!

  • avatar image

   emotiidemamica

   iul. 31, 2016

   Reply

   Săptămâna trecută inca nu aveam nimic in plus.. nu mi-am propus sa iau mult :))

 • avatar image

  mamicadeleut

  iul. 31, 2016

  Reply

  Sanatate multa, putere, racoare si vacanta placuta ! Ti-am simtit un pic lipsa, chiar am intrat pe site de cateva ori curioasa fiind sa vad ce aduce barza si ce nazdravanii mai face Edy ! Pe noi caldura ne moleseste si ne face mai certareti dar am adoptat metoda ta cu dusuri scurte si dese si reusim sa rezistam peste zi. Mai dam drumul si la aerul conditionat din cand in cand dar fara sa facem abuz. Pupici !

  • avatar image

   emotiidemamica

   iul. 31, 2016

   Reply

   Ce frumoos :* am lipsit si o sa mai lipsesc un pic.. ca e mai greu sa imi pregatesc postarile cand avem atatea activități..

 • avatar image

  Simona

  iul. 31, 2016

  Reply

  Sarcină ușoară! Burtica arată foarte bine. Pentru grețuri încearcă Nauzyl.

  • avatar image

   emotiidemamica

   iul. 31, 2016

   Reply

   Nu am greturi de sarcina.. mi se face rau de la drum din cand in cand

 • Săptămâna 14 de sarcină - Emotii de mamica

  iul. 31, 2016

  Reply

  […] Citește și despre săptămâna 15 de sarcină […]

 • avatar image

  cestmoialinaldt

  aug. 02, 2016

  Reply

  Hai ca o sa treaca si starea asta. Bat-o vina de caldura! :*

 • avatar image

  racoltapetru6

  aug. 03, 2016

  Reply

  Și eu am așteptat vești de la tine, dar acum mă bucur că ești bine și totul decurge firesc. Sănătate multă și concediu plăcut în continuare!

  • avatar image

   emotiidemamica

   aug. 03, 2016

   Reply

   Multumesc!

Lasă un răspuns