Produse, cumparaturi, review

„Nu vlei sandale! Vlei pantofi!”

pantofi-bebe

Azi vorbim despre pantofi bebe. Nu despre oricare, ci despre pantofii preferați ai lui Edy pe care i-ar purta în fiecare secundă. Dacă mă uit în dulap aş putea crede că am vreo 4 copii, nu unul. Am o plasă maaare cu încălțăminte rămasă mică. Edy a primit multe perechi iar acum la uşă stau aliniate trei. Trei, da! Sandale, pantofi şi adidaşi, că na, vremea e schimbătoare, nu știu ce ne așteaptă :).

Edy e ca un adult când vine vorba de lucrurile pe care le poartă. Îmi spune dacă îl deranjează ceva (eticheta, că îi stă scutecul rău, că are ceva în sân, că e ud, că îl doare etc) așa că nu prea se mai apropie de săndăluțe de când i-au intrat nisip şi pietricele sub tălpi. Adidaşii îi plac, dar cred că sunt un pic mai grei, țin mai cald așa că îi poartă doar ocazional.

Știți şi voi cum e cu încălțămintea comodă.. Nu îți vine să te mai desprinzi de ea. Așa și el cu pantofii lui. Când ajungem la ușă nici nu vrea să vadă alte încălțări. Îi ofer alternative şi numai ce-l aud: „Nu vlei sandale! Nu vlei adidaşi! Vlei pantofi!”. Încă nu spune „nu vreau” ci „nu vrei”, dar noi știm că e vorba despre el şi despre faptul că nu avem nicio șansă să îl încălțăm în altceva.

Pantofii sunt mai maleabili, ușori şi față de celelalte încălțări pe care le are sunt mai ok. Au găurele şi nu se încălzește cu ei când temperaturile sunt ridicate.

Problema este că vine toamna şi trebuie să ne gândim la altă variantă. Pantofii preferați i-am primit şi nu știm de unde provin, însă căutăm o alternativă. Îmi plac mult cei din imagine. Sunt de pe site-ul Noriel, au piele naturală în interior şi exterior, talonet anatomic acoperit cu piele naturală, talpa din cauciuc, flexibilă și aderentă şi sistem de inchidere cu arici.

Edy nu se împiedică des așa că merge culoarea asta la el. Există şi mai închisă în caz că cineva nu vrea crem în partea din față. Eu sunt de părere că încălțămintea din piele merită toți banii chiar dacă un copil până în 2-3 ani schimbă încălțările la câteva luni. Mersul trebuie dezvoltat corect şi cu încălțăminte de proastă calitate putem să îi creăm probleme şi discomfort.

Voi ce încălțăminte aveți în plan să cumpărați în această toamnă? Cum alegeți încălțările? Eu mă bucur că Edy își poate exprima părerea vizavi de ceea ce poartă şi am încredere că totul e confortabil când ieșim la joacă. Mi se pare foarte important.

Pe curând!

Facebook Comments
Cum să fii cea mai bună mamă din lume?
Combinezon pentru bebe? Avantaje şi dezavantaje

1 Comment

  • avatar image

    mopana

    aug. 22, 2016

    Reply

    Cand eram cam de varsta lui Edy (povestita de tata, normal..:)..) am primit de la cineva niste sandalute. Erau o frumusete. Dar imi erau mari :( Ai mei au zis: las' ca-i vin la anul. E perfect. Da' de unde. Anul urmator imi erau mici :)) Aveti grija de voi! pupici <3

Lasă un răspuns