Povestiri din viata

Spumă și fixativ Nivea Volume Care

 

gama-nivea-volume-care

E dificil să te împarți în mai multe direcții (casă, copil, întâlniri, cumpărături etc) şi să arăți bine. Uneori nici nu te machiezi, tragi un tricou pe tine, dai cu un șervețel umed pe încălțări şi ai ieșit din casă, pentru că trebuie să fii în timp record în celălalt capăt al orașului.

În această toamnă Nivea se alătură femeilor cu look natural şi încurajează coafurile lejere, rapide, simple, potrivite tipului de păr. Gama de hairstyling Nivea Volume Care cu ulei de macadamia oferă volum dublu şi îngrijire fără a usca şi fără a încărca părul.

Sally Brooks, stilistul internațional Nivea, ne recomandă să ne uscăm părul ținând capul în jos pentru un look mai voluminos, iar pentru un finish lejer şi susținere de lungă durată să folosim spray-ul din aceeaşi gamă.

Știți că în anotimpul rece părul se usucă şi se degradează mai repede şi multe persoane evită produsele de hairstyling din acest motiv, însă de acum ne putem baza pe produsele Nivea care ne fac să spunem „Adio” părului uscat şi să ne bucurăm de volum şi îngrijire întreaga zi.

Spuma de coafat şi spray-ul fixativ NIVEA Volume Care cu ulei de macadamia îngrijesc părul și îl protejează de căldura uscătorului. Firul de păr este fortificat, are mai mult volum aşa că obținem îngrijire şi o fixare a coafurii pentru întreaga zi, fără a-l încărca. Protejează părul și îl lasă ușor de pieptănat.

Știai că dintre toate nucile bogate în ulei, nuca macadamia conține cea mai mare cantitate de ulei şi este considerată una dintre cele mai fine nuci? Asta înseamnă că produsele care au la bază acest ingredient oferă hidratare, dar una cu adevărat specială, fină.

Prețul recomandat:

Spuma de coafat Nivea Volume Care 150ml este 15.01 lei.

Spray-ul fixativ Nivea Volume Care 250 ml este 15.01 lei.

Pe curând!

Facebook Comments
Din seria: când copilul îți dă palpitații
Prietenul tati şi ceilalți care zboară prin nori

No comments

Lasă un răspuns