Povestiri din viata

1 iunie – liber național?

1 iunie

Dacă nu eram mamă, aş fi spus: „vaaai, parlamentarii ăstia nu știu cum să mai chiulească de la muncă şi tot caută zile libere la nivel național”. Dar sunt mamă şi lucrurile de acest gen au prins altă valoare. 1 iunie e liber național?1 iunie

În ultima vreme se pune accent pe orice sărbătoare, se organizează tot felul de serbări, evenimente, excursii de tot felul. Copiii sunt implicați în zeci de proiecte, nu mai e nimic așa ca atunci când eram noi mici. Eu mă emoționez la gândul că o să am de pregătit costumul de greieraş, elf sau cine ştie ce alt personaj, mărțişoarele, împreună cu Edy şi sunt sigură că şi ziua de 1 iunie ar deveni la fel de importantă ca altele. Nu pot să nu mă bucur de inițiativa de a fi liberi pe această dată.

Această propunere legislativă nu este încă intrată în vigoare, însă a trecut de Senat şi de Camera Deputaților. Mai trebuie promulgată prin decret prezidențial şi publicată în Monitorul Oficial.

Chiar dacă suntem sau nu părinți, vom putea merge să sărbătorim copilăria. La o înghețată, în parc, mall sau la spectacol, într-o mică excursie, la pescuit sau la plimbare cu barca, în vizită la părinți sau chiar acasă cu cei dragi. De ce nu ar fi ăsta un lucru bun?

Ştiți că există mulți părinți care petrec foarte puțin timp cu copiii pe motiv că sunt stresați, au mult de muncă, sunt la serviciu, e altceva mai urgent, etc? Poate măcar în această zi își pot face copiii fericiți și le pot dedica timp .

Pe curând!

Foto tgocna.ro

Facebook Comments
Despre părinți plecați în străinătate
Să luăm copiii în serios!

2 Comments

 • avatar image

  racoltapetru6

  oct. 22, 2016

  Reply

  Și eu sper ca mulți părinți să petreacă ziua liberă alături de copii. Așteptăm și alte propuneri de acest fel, cum ar fi Ziua Femeii, Ziua Bărbatului... :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   oct. 22, 2016

   Reply

   Eh.. deja asta ar fi vis :)

Lasă un răspuns