Produse, cumparaturi, review

#LikeYourself

Este foarte important ca, încă din adolescență, fetele să aibă încredere în ele. Era o vorbă: „dacă tu te vezi frumoasă şi cei din jur te vor vedea frumoasă„. Încrederea se capătă în timp, din copilărie, însă e nevoie ca în adolescență fetele să aibă un ritual de îngrijire în stilul propriu care să ofere un plus de încredere. 

Noua măsură a popularității şi încrederii în noi au devenit aprecierile de pe Facebook sau Instagram, fenomen accentuat mai ales în rândul adolescentelor.

În acest context, NIVEA Romania dă startul campaniei #LikeYourself, un proiect educațional ambițios care își propune să transmită faptul că îngrijirea e primul pas către încrederea în sine şi a te simți bine în pielea ta.

Studiile recente au arătat faptul că doar una din trei gospodării din țara noastră a achiziționat cel puțin odată pe parcursul unui an o cremă de față sau de corp şi doar 10% dintre românce consideră că este important să aibă grijă de pielea lor, ceea ce face să ne situăm pe ultimul loc în regiune la acest capitol.

Pentru că obiceiurile de îngrijire se formează în adolescență, campania #LikeYourself se adresează tinerelor, cu provocarea de a-şi da primul Like ele însele şi de a deveni o sursă de inspirație pentru cei din jur.

Caravana Nivea #LikeYourself a început turul național pe 25 octombrie. În fiecare liceu, va avea loc o sesiune de o oră, în care echipa Nivea va discuta cu adolescentele despre importanța îngrijirii pielii.

Nivea a lansat şi aplicația de mobil #LikeYourself prin care elevele au acces la informații despre rutina de îngrijire şi produsele care li se potrivesc, sfaturi, recomandări, quiz-uri şi concursuri.

Trei adolescente vor avea ocazia să câștige şi un premiu mare! Pentru mai multe detalii despre campania #LikeYourself şi concurs urmăriți site-ul Nivea și pagina de Facebook.

Pe curând!

Facebook Comments
CONCURS Splat pentru toată familia!
Îngrijire de la prima atingere

2 Comments

 • avatar image

  racoltapetru6

  nov. 05, 2016

  Reply

  Țin minte că până și mama mea folosea crema Nivea, de când eram copil. O dovadă a calităților ei.

  • avatar image

   emotiidemamica

   nov. 05, 2016

   Reply

   Da..iar campania asta chiar cred ca o sa dea roade

Lasă un răspuns