Povestiri din viata

Povestioare hazlii II

Dacă tot v-au plăcut primele povestioare hazlii, am revenit azi cu încă o serie:

Edy zicea într-o zi „alo, alo” şi eu am completat: „n-ați văzut un cal maro?”. Nu a zis nimic atunci şi nici eu nu am insistat, pentru că urma să mâncăm şi m-am luat cu ale mele. După vreo jumătate de oră în care am stat toți la masă şi am discutat despre altele, am mers la joacă.

Edy s-a urcat pe o mașinuță pe care o abandonase pe hol şi se dădea într-o parte şi în alta. Acea mașinuță are şi un telefon şi l-a luat, l-a pus la ureche şi a început iar să zică „alo!”. Soțul meu a întrebat „cine e la telefon?” și el a zis: „calul” 😂😂.


Eu petrec foarte mult timp cu Edy şi uneori se satură şi el să se joace cu mine. Dacă soțul meu vine de la serviciu sau avem musafiri care se joacă cu el, îmi spune să plec în bucătărie dacă mă bag în jocul lor.

Ieri îi făceam baie lui Edy şi ca orice părinte îl las o oră sau chiar mai bine să se joace acolo cu rațe şi broscuțe de cauciuc. De obicei butonez telefonul cât îl supraveghez, dar am verificat cât de caldă e apa şi am văzut că se joacă frumos, am rămas cu coatele pe cadă uitându-mă la el.

Cred că i-am invadat spațiul intim, sau îi suflam în ceafă, că s-a întors la mine şi mi-a zis: „să plece mami la bucătărie”. Mă amuză copios când imi zice așa, dar mă conformez şi îl las în pace şi râd eu în legea mea.


Azi la masă spuneam cu Edy poezii. Şi am început cu „O furnică duce în spate, un grăunte jumătate”. Știe de mult poezia originală, dar azi a zis versurile în stilul propriu:

„Şi-s grăbită, și-s grăbită

Că mi-e casa neîngrijită, furnicuțelor!

Şi mi-s rufele la soare

Şi copiii cer.. trenuri”

Pe curând!

Facebook Comments
Gânduri şi dorinţe pentru un an nou fericit
Împodobirea bradului

1 Comment

  • avatar image

    racoltapetru6

    dec. 31, 2016

    Reply

    M-ai făcut să zâmbesc în ultima zi din an. Îți mulțumesc și vă urez la mulți ani, cu multe realizări și bucurii! :)

Lasă un răspuns