Povestiri din viata

Gânduri şi dorinţe pentru un an nou fericit

1 iunie

S-a încheiat încă un an. Pentru mine a fost frumos, dar mai greu ca anii precedenți. Nici nu știu când a trecut și cum am ajuns până aici. Iată ce gânduri și dorințe am pentru 2017.

Realizări?

Cred că nici nu are rost să enumăr ceva când mă uit la Edy. El e realizarea noastră cea mai importantă la acest moment, e un copil minunat. Uneori ne fentează şi a prins punctele noastre sensibile, dar încercăm să nu ne lăsăm mai prejos. E foarte inteligent şi ager, dar asta mă bucură. Cred că sacrificiile pe care le facem noi când copiii sunt mici se văd clar când ei cresc mari.

Eu mă simt împlinită, fericită şi puternică. Simt că pot face mai multe, deşi viața în patru încă e o necunoscută. Voi afla curând ce presupune şi asta și sper ca anul viitor să am multe realizări de trecut pe listă. Nu știu ce mă așteaptă, nici măcar nu îmi fac planuri, vreau să vină totul de la sine.

Edy spune despre el că este fericit. El înțelege fericirea prin zâmbet şi față veselă dar chiar şi așa, pentru mine asta e minunat. Şi despre noi spune că suntem fericiți, ceea ce înseamnă că ne vede des zâmbind. 

Ce dorințe am de la 2017?

În primul rând o naștere ușoară și fără complicații, sănătate pentru toți din familie, multă liniște şi fericire. Vreau să mă obișnuiesc repede cu viața de mamică de doi copii, să reiau stilul activ cu care eram obișnuită şi să simt că ceea ce fac are un rost.

Când era Edy bebeluș aveam impresia că nu fac destule, că rezultatele nu vin imediat. Dar apoi mi-am dat seama că grăbesc lucrurile şi trebuie să am răbdare. Acum sunt mândră de el şi implicit de noi, că l-am îndrumat. Am învățat că pentru rezultate bune e nevoie de dedicație, implicare şi răbdare. Îmi doresc să am şi pentru bebe Ioana toate acestea, chiar dacă știu că provocările abia acum vor începe.

Vouă vă urez să vă îndeplinească anul 2017 toate dorințele şi să reușiți să dărâmați orice obstacol vă apare în cale. Multă sănătate și răbdare în orice! La mulți ani!!

Facebook Comments
Cum va fi? Ce va fi?
Povestioare hazlii II

2 Comments

 • avatar image

  racoltapetru6

  ian. 03, 2017

  Reply

  An nou fericit și la mulți ani, Mami! Să ai parte de multe bucurii și împliniri, alături și împreună cu minunata ta familie! :)

 • Dorințe pentru anul 2018 - Emoţii de mămică

  dec. 31, 2017

  Reply

  […] timp să mă opresc în loc și să savurez fiecare moment. A fost un an grăbit. Îmi făceam ceva planuri pentru 2017 și acum îmi dau seama că totul a decurs bine și am bifat ce era mai […]

Lasă un răspuns