Diverse / Povestiri din viata

Cum va fi? Ce va fi?

Ieri am căzut în butoiul cu melancolie. Nu știu dacă a fost vina hormonilor de sarcină sau a filmului lacrimogen pe care l-am văzut (pentru a nu știu câta oară şi tot m-a apucat jalea), însă m-am gândit la așa multe lucruri triste, încât m-am bucurat când am ieșit din starea respectivă.

Mă uitam la cei doi din film cât de fericiți erau şi apoi s-a ruinat tot. Unul dintre ei n-a mai fost, așa, deodată. Doamne… nici nu vreau să îmi închipui. Eu consider că noi avem o familie așa de legată și de fericită şi de frumoasă că nu am putea sta unul fără celălalt. Era doar un film, știu, dar a scotocit emoțiile din mine.

Fiecare naștere are riscuri. Se poate întâmpla orice, oricând, iar noi nu putem controla asta. Mai am vreo 2 săptămâni până nasc, însă pot spera că totul va decurge bine. Așa simt eu că va fi şi așa am simțit şi la prima naștere. Nu mi-am făcut griji.

Pe Edy îl sorb din priviri de fiecare dată când mă uit la el şi sunt sigură că surioara lui îmi va invada la fel de tare inima cu fiecare gest. Oare câtă dragoste încape într-o mamă? Îmi doresc să fie şi ei buni şi înțelegători unul cu altul, să simt iubirea frățească din casă.

În seara asta când ne-am băgat la somn i-am zis lui Edy „noapte bună”, apoi i-am zis şi bebelușului din burtică. L-am întrebat şi pe Edy dacă imi zice și el mie şi a zis „noapte bună mami, noapte bună surioară din burtică”. Am crezut că imi saltă inima. Oare așa va fi şi după ce nasc? Va fi atașat de surioară?

Cred că mă întreb cam multe deși în sufletul meu simt că va fi bine. Totul vine de la sine întotdeauna. Zic că nu îmi fac griji, dar se pare că îmi fac fără să vreau. Cred totuși că e normal, mai ales că va fi ceva nou, cu provocări multe.

Mai bine astept să văd ce va fi, cum va fi. Vă voi spune atunci cum decurg lucrurile şi dacă eu mă pierd sau nu pe drum. Sper că nu.

Pe curând!

Foto http://gandacelinsevraj.blogspot.ro

Facebook Comments
Povești cu planete
Gânduri şi dorinţe pentru un an nou fericit

6 Comments

 • avatar image

  racoltapetru6

  ian. 04, 2017

  Reply

  După felul cum gândești și îmi povestești, sunt convins că totul va fi în regulă. Ieri a născut vecina despre care ți-am vorbit, fără probleme și imediat după ce a ajuns la maternitate. O fetiță de 3,200 kg. Acum, că a trecut peste asta, e foarte fericită.

  • avatar image

   emotiidemamica

   ian. 04, 2017

   Reply

   Ma bucur ca a nascut si ca e bine! Ce e val, ca valul trece, eu stiu asta.. doar sa nu fie alte probleme , ca de nastere degeaba ma tem, ce am sa indur, trebuie sa indur. Daca totul decurge bine, stiu ca dupa aceea va fi grozav

 • avatar image

  Anonim

  ian. 05, 2017

  Reply

  Cred ca orice mamica iși face griji in timpul sarcinii,e norma sa fie asa.Sunt sigura ca o sa fie totul bine si o sa ai un bebelus perfect sanatos.❤

  • avatar image

   emotiidemamica

   ian. 05, 2017

   Reply

   Doamne ajuta!!

 • avatar image

  Poteci de dor

  ian. 05, 2017

  Reply

  Un an cu sănătate şi bucurii multe!

  • avatar image

   emotiidemamica

   ian. 05, 2017

   Reply

   Multumesc, Potecuta!

Lasă un răspuns