Internată. Vine bebe?

Cred că sunt prima mamă din istorie care scrie pe blog în timp ce așteaptă să nască 😂😂. Dar vă spun sincer că mă ajută să mai treacă timpul, că altă ocupație nu am.

internata nastere maternitate

Azi de dimineață m-am trezit şi am lenevit o oră în pat. Apoi am făcut omletă, am prăjit pâine, am încălzit laptele cu cacao şi stând așa prin bucatarie, am început să simt contracții. Nu prea dureroase, nici nu știam dacă sunt chiar contracții, așa că am mai așteptat un pic. Mi-am pregătit bagajul la ușă, m-am îmbrăcat şi am zis că plec la maternitate. Până acum nu am simțit așa şi ceva ceva trebuie să fie.

Când am plecat în oraș mi se părea că nu mai am nimic. Așteptam să văd dacă urmează iar contracție şi când am văzut iar că simt, am mers la control la urgență la maternitate. Doctorița de gardă mi-a zis că am dilatație 3 dar fiind a doua naștere şi am trecut de termen mă internează.

Acum sunt internată.

Am dureri tot mai mari, nu știu dacă sunt contracții regulate, că uneori simt şi la 2 minute, dar sunt optimistă că va trece repede şi scap. Bebelușul l-au monitorizat şi au zis că e tot ok, așa că nu vreau să îmi fac griji pentru nimic.

Despre spital ce să zic.. la prima naștere au fost asistente mai tinere şi păreau un pic mai drăguțe, dar am văzut că s-au purtat frumos până acum cu fetele din salon care au născut. Cred că fac diferență între mamici aflate la prima naștere şi cele la a doua, mie așa mi se pare.

Vă țin la curent cu ce se întâmplă. Țineți-mi pumnii că azi sper să nasc :).

Citește şi articolul despre naștere!

Pe curând!

Facebook Comments

5 responses to “Internată. Vine bebe?

  1. Nastere usoara.Sa fiti fericiti si sanatosi!

  2. Pingback: A doua naștere. Cum a fost? - Emotii de mamica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *