Săptămâna 40 de sarcină

Ultima postare din “jurnalul de sarcină” este despre săptămâna 40 . Nu cred că o mai duc mult timp graviduță. Am început să pierd din dopul gelatinos şi burtica a început să se lase. Va veni curând momentul ❤.Săptămâna 40 de sarcina

Când am fost la control ultima dată (am scris despre acest lucru în postarea cu săptămâna 39 de sarcină) am avut o sângerare ușoară urmată de pierderea unei părți (zic eu) a dopului gelatinos. Poate a căzut tot, nu știu. Dopul gelatinos poate cădea şi cu o săptămână înainte de declanșarea nașterii.

Mi se pare că burtica mea e mai lăsată.

În poze parcă nu se vede la fel de bine, însă în realitate are o formă mai ciudată. Astăzi am mers la maternitate să iau rezultatul unei analize şi m-am bucurat că a ieșit bine. De acum pot naște liniștită, că era o grijă.

Alte simptome nu am. Ca şi până acum, se mai întărește burta din când în când, dacă stau pe scaun, jos, ghemuită, dacă stau în picioare mult, dar o pot relaxa dacă mă așez în pat pe o parte. Noaptea mai amorțesc, mă întorc greu pe părți, mă trezesc, dar în general sunt bine.

Mănânc normal, am uneori arsuri, dar nu am starea aia de “să nasc mai repede odată că m-am săturat” cum am avut la Edy în ultimele zile. Acum e “când o fi.. o fi”. La Edy eram așa nerăbdătoare, că nu știam de ce nu mai nasc odată şi așteptarea mă oftica. Cred că de data asta am şi ocupație, nu mai stau liniștită toată ziua să mă plictisesc şi nu simt.

Azi am ieșit iar în oraș vreo 2 ore.

Ne-am plimbat, deși era cam frig. Era ceață şi din copaci cădeau fulgi ca şi cum ar ninge. Edy avea chef de mers şi nici eu nu eram obosită, așa că am stat mult. Mâine nu știu ce va fi şi cum va fi. Vom afla :). Deocamdată sunt acasă fără semne de travaliu.

Pe curând!

Facebook Comments

7 responses to “Săptămâna 40 de sarcină

  1. Asteptam cu sufletul la gura :*

  2. Sanatate si nastere usoara!

  3. Multă sănătate! Și eu sunt în exact același moment al sarcinii: fără semne de travaliu dar în așteptarea lui bebe…o așteptare frumoasă încărcată de multe emoții!

  4. Pingback: Săptămâna 39 de sarcină - Emotii de mamica

  5. Multa sanatate iti doresc si energie, se pare ca o sa ai mare nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *