Activitati si jocuri / Produse, cumparaturi, review

Mingiuțe antistress

Astăzi nu vă scriu despre cum să scăpați de stress, ci vă voi vorbi despre cât de distractive sunt aceste mingiuțe antistress. Eu le-am descoperit de curând şi nu le-am cumpărat pentru că aş fi stresată (nici nu știu dacă funcționează în acest caz) ci pentru că sunt simpatice.

mingi antistress stress ball

Edy se uită uneori la filmulețe de pe YouTube şi știu că era pasionat într-un timp de așa ceva. Lui îi plac chestiile moi care se strâng în mână şi acestea îndeplineau toate cerințele, aşa că o vreme s-a uitat numai la ele. După aceea și-a pierdut interesul.

Ce sunt aceste mingiuțe antistress?

Există pe piață multe tipuri, dar eu vorbesc strict de cele din imagine. Închipuiți-vă un balon umplut cu slime sau mâzgă sau flubber sau cum vreți voi să spuneți la chestia aia gelatinoasă care se găsește la librărie. Deasupra balonului e pusă o plasă cu găurele şi tu când strângi ies ca un fel de balonaşe.

Noi am găsit la librărie de cumpărat, după ce a venit un băiețel în vizită cu așa ceva. Nu mi-a venit să cred când am văzut, pentru că eu aveam impresia că filmulețele astea englezești de pe YouTube prezintă lucruri care în România nu prea se pot găsi.

În momentul în care a văzut Edy pentru prima dată, nu a mai vrut să o dea înapoi. A reactivat interesul pentru filmulețele de pe YouTube cu stress ball şi cred că a şi dormit câteva nopți cu mingiuța în pat. I-a scos plasa și a fost mai palpitant pentru el.

Noi pe o mingiuță mică am dat 3 lei, pe una mare am dat 6 lei. Nu sunt foarte calitative, după câteva zile s-au spart unele sau s-au întins foarte tare. Unele au slime de altă culoare înăuntru și deși vezi mingiuța roz, când o strângi se face albastră.

Există mai multe culori şi se pot inventa tot felul de joculețe cu ele. Aşa se pot învăța culorile sau se pot număra balonaşele. Noi am cumpărat mai multe mingiuțe, acum am rămas doar cu una. Şi mie îmi place să mă joc, captează repede atenția și s-ar putea să aibă şi efect antistress.

Tu i-ai cumpăra copilului tău așa ceva?

Facebook Comments
Mami, hai să culegem buburuze!
1-0 pentru Edy la săltărețe

3 Comments

 • avatar image

  mopana

  apr. 21, 2017

  Reply

  Hahaha! Sunt haioase :) Eu am inele antidtres si le invart pe deget pana imi trec nervii :D

 • avatar image

  racoltapetru6

  apr. 22, 2017

  Reply

  Hristos a Înviat! Până la Înălţare e încă valabilă urarea! :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   apr. 22, 2017

   Reply

   Adevărat a Inviat!

Lasă un răspuns