Diverse / Povestiri din viata

Povestioare hazlii III

povestioare amuzante

Astăzi am hotărât să vă mai scriu câteva povestioare hazlii de care am avut parte în ultima perioadă. Mi se par simpatice şi vreau să le țin minte :).

povestioare hazlii
Edy spune multe lucruri simpatice şi cred că ar trebui să stau cu carnețelul lângă el ca să nu le uit. Mi se întâmplă des să vreau să țin minte ceva și apoi să îmi dau seama că era mai bine dacă notam.

Edy colora la masuța lui. Avea o carte de colorat şi îi spusesem să aibă grijă să nu scrie în altă parte decât pe hârtie. Bineînțeles că nu a durat mult până când creionul „a alunecat” şi pe masă. I-am spus din nou să coloreze doar pe hartie şi că e o regulă pe care dacă nu o respectă, voi fi nevoită să îi iau creioanele. Şi Edy mi-a spus:

„Nu îmi plac regulile!”.


Ne plimbam pe stradă şi deodată se opreşte. Mă opresc şi eu, mă uit la el şi mă întreabă:

– „Oare de ce ne-am oprit”?

-„Nu ştiu”, zic eu. „Oare de ce ne-am oprit?”

– „Pentru că nu mai am combustibil”.

– „Şi ce putem face acum?”

El pornește din nou, începe să râdă şi îmi zice:

– „Ba mai am combustibil!”

Astăzi am pățit același lucru. Când s-a oprit şi a zis că nu mai are combustibil, i-am zis că aștept şi eu până se încarcă:).


Am mai cotrobăit prin dulap după tricouri pe care nu le-am purtat în ultimele luni din cauza burții şi a kilogramelor în plus. Într-o zi am găsit unul pe care chiar nu îl îmbrăcasem de mult şi numai ce îl aud pe Edy: „Ce are mami?”. El de obicei pune întrebarea pe care vrea să o audă de la noi. Şi eu zic: „Ce are mami?”

 „Are o bluză nouă! Ce fumoasă e!”


Mă întreabă odată: „Ce zic ursuleții?”

Repede fac o incursiune prin memorie şi nu ştiu nimic despre ursuleți care zic ceva. Îl întreb eu: „ce zic ursuleții?”. Şi zice ceva, dar chiar nu mai țin minte ce. După o zi îl întreb iarăși, să văd totuși ce zic şi el spune: „nu răspund ursuleții” :))

Pe curând!

 

Facebook Comments
Viața de mămică. Un sacrificiu mic pentru un om mare?
Copiii trebuie supravegheați!

4 Comments

 • avatar image

  Mama Aluniţă

  mai 26, 2017

  Reply

  Neaparat carnetel! Chiar daca nu toate "perlele" care te fac sa razi in hohote pe moment se vor dovedi publicabile la o lectura ulterioara, voua va va face mereu placere sa le recititi. Deci... umbla cu un carnetel in geanta si transcrie regulat pe calculator. Cel putin eu asa fac, si tot uit o groaza din cate spune Luna. Ea a inceput sa le scoata la foc automat cam dupa 5 ani, iar acum, la 8, notez si cate 3-4 minunatii intr-o zi buna :-)

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 28, 2017

   Reply

   :)) pai cred ca asta e următorul pas, o agenda, sa fiu sigura ca nu ratez nimic

 • avatar image

  racolta

  mai 26, 2017

  Reply

  Aia cu regulile parcă ar veni din gândirea unui om matur, dat fiind faptul că mulți oameni mari ar vrea să le ocolească. :) Nu mai ai nevoie de muză, cu așa sursă de povestiri hazlii!

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 27, 2017

   Reply

   Da. Uneori ma uimeste de-a dreptul :)

Lasă un răspuns