Produse, cumparaturi, review

Rochii de seara

rochie de seara

rochii de seara

Astăzi vorbim despre rochii de seara, pentru că în ultima vreme văd numai mașini cu flori, mirese în parc şi tag-uri pe Facebook din toiul petrecerii. Sunt sigură că multe dintre voi urmează să fiți invitați, naşe, să botezați copilul sau chiar să vă luați starea civilă.

Coafura, machiajul, pantofii sau accesoriile nu sunt mai importante decât rochia, asta e clar. Noi, femeile, vrem sa fim speciale, deosebite, să întoarcem priviri şi să fim admirate. Oare acest lucru se stinge după ce ai copii?

Unii spun că mamele nu se mai aranjează la fel de mult la o petrecere. De fapt, atunci contează şi mai mult rochia pe care o alegi. Toată lumea așteaptă să vadă cum arăți după o naștere sau două: „vai, dar ce bine îți stă!”, „wow, nu credeam că cineva cu copil poate purta o rochie aşa de mulată”.

Da, rochia e foarte importantă. Ne dă încredere în noi, ne aduce mulțumire, complimente şi prestanță. Nu am auzit persoane care să sufere că au mai văzut pe cineva cu pantofi la fel la o nuntă, însă am auzit persoane care şi-au schimbat toată ținuta din cauza altei persoane îmbrăcate la fel.

Și mamele pot purta rochii de seară grozave

La noi în oraș sunt puține magazine cu rochii. Probabilitatea să nu fii deosebită e destul de mare, așa că una dintre variantele cele mai bune rămâne internetul. Cele pe care le vedeți în imagine sunt deosebite, nu-i așa? Le găsiți și voi pe dyfashion.ro.

Noi am făcut starea civilă în aceeaşi zi cu nunta, așa că eu nu am purtat altceva decât rochia de mireasă. Când am fost naşă însă, mi-am dorit să fiu deosebită. Am ales o rochie lungă, mov, vaporoasă, pe un umăr. Pot să zic că am primit multe complimente şi am fost în centrul atenției.

Când am botezat, am ales ceva mai lejer pentru că a fost o petrecere restrânsă. Am vrut să mă simt bine, să am mobilitate. Cred că orice îmbrăcăminte în care te simți bine scoate in evidență atitudinea.

Știți acele momente în care simți că ceva nu e ok? Când nu ai bretele și trebuie să-ți ridici rochia din 5 în 5 minute? Când se lasă decolteul prea mult sau te zgârie o etichetă pe spate? E greu să te distrezi astfel, te oftici şi pari nervoasă.

Rochia e importantă, dar importantă e şi atitudinea sau contextul în care o porți. Ca să arați bine, scoate în evidență atuuri-le pe care le ai, lasă supărările acasă şi dă voie bucuriei să îți lumineze fața.

Alege rochia în funcție de forma corpului

Dacă ai corpul în formă de clepsidră, atunci atuul tau e talia pe care e bine să o evidențiezi.

Dacă ai corpul în formă de dreptunghi adică drept de sus până jos, pune accentul pe umeri şi șolduri.

Când corpul tău e în formă de pară, umerii mici şi soldurile mari, alege în partea de sus volum, adică tot felul de imprimeuri şi volănașe care par că măresc umerii.

Când corpul e în formă de măr sau circulară, un decolteu generos sau scoaterea în evidență a taliei pot fi variante foarte bune.

Pe curând!

Facebook Comments
Vigantol si calciu la bebelusi?
Mingiuțe antistress

3 Comments

 • avatar image

  Racolța

  mai 21, 2017

  Reply

  Cărui bărbat nu i-ar plăcea să-și vadă soția sau iubita în rochie vaporoasă?! :)

 • avatar image

  Monica

  mai 26, 2017

  Reply

  Hey! Grozav post :) Rochiile de seara sunt, intotdeauna, ceva special.

  • avatar image

   emotiidemamica

   mai 27, 2017

   Reply

   Da. Mi-am placea sa am vreo 200 de rochii si sa le tot port.

Lasă un răspuns