Povestiri din viata

„Ești un soare!” i-am zis…

esti un soare week-end plin vii cu mine

În fiecare dimineață, după micul dejun, ieșim undeva. Cu cât e mai mult soare, cu atât plecăm mai devreme. Astăzi era înnorat, dar era numai bine afară. Lui Edy îi plac plimbările luuuungi de tot în care să facem cam tot ce îi place lui. Fiindcă uneori avem de făcut cumpărături sau să rezolvăm probleme, încercăm să le îmbinăm pe toate. El are nevoie să meargă mult, să alerge şi să vorbească, noi să bifăm activitățile de pe listă.

Mie îmi place la piață. Uneori nu cumpărăm mare lucru, dar pe acolo printre lume facem şi o parte de plimbare (piața nu e acoperită). Edy ne arată toate fructele şi legumele, florile, vorbește cu negustorii sau ne luăm de mână și fugim printre lume.

Îmi place mult când ne trezim veseli şi mergem în locuri în care ne simțim bine. Când se întâmplă asta, mă umplu de energie pozitivă şi sunt nerăbdătoare să simt frumusețea zilei. Și văd și fericirea din ochii lui care mă umple de și mai multă energie.

Mă simt veselă și relaxată când suntem toți patru 😍.

Astăzi am plecat spre piață şi aveam un moment de entuziasm de ăla părintesc. Știți voi… Când vezi copilul că e cooperant, că îi stă bine îmbrăcat cumva, că a crescut şi face pipi la wc, că simți că poți avea încredere în el etc. În acele momente, îmi vine să îl iau şi să îl drăgălesc de să îmi spună să îl las în pace că îi ajunge.

Nu l-am drăgălit. Mă uitam la el şi doar savuram seriozitatea discuției când am intrat în parcarea subterană de la piață. Îi răspundeam la întrebări şi îl vedeam că şi el e bucuros că ştie multe lucruri. Asta îl face sa pară interesant.

Soțul a parcat maşina şi a plecat la portbagaj să ia o sacoșă, iar noi am rămas înăuntru. Se aprinse un bec în mașină şi când m-am uitat din nou la el, i-am zâmbit. I-am zis:

Ești un soare! Soarele e cald, frumos şi luminos. Așa ești şi tu!

A zâmbit şi el la mine şi nu a zis nimic.

Atunci soțul meu a închis portbagajul şi becul din maşină s-a stins. Se făcuse întuneric. Edy mi-a zis:

Acum sunt o lună!„.

Momentul meu melancolic s-a transformat instantaneu în râs cu lacrimi.

Așa sunt copiii, nu văd lucrurile cum le vedem noi, dar ne fac viața minunată ❤❤.

Pe curând!

Facebook Comments
Mami, nu mai face treabă!
Îi este frică de vacă. Preferă şopârlele

3 Comments

 • avatar image

  Adriana

  iun. 18, 2017

  Reply

  Iar tu esti si soare si luna! Mi-ai adus un zambet cat mine de mare! Sa va fie bine si sa te bucuri de cat mai multe astfel de momente!

  • avatar image

   emotiidemamica

   iun. 18, 2017

   Reply

   Multumesc!! ❤❤❤

 • avatar image

  racolta

  iun. 21, 2017

  Reply

  Inocență și spontaneitate ce duc la un umor spontan sănătos. Se vede că aveți simțul umorului, iar Edy e un bun catalizator. :)

Lasă un răspuns