Diverse / Povestiri din viata

Am revenit acasă, după aproape trei săptămâni de vacanță

acasa din vacanță

Am ajuns la casa noastră, la merele şi perele noastre, la trandafirii cei frumoşi şi roşiile noastre coapte. La soțul de care mi-a fost tare dor şi mirosul de frumos de la noi. Parcă am fost plecați o veșnicie, așa am simțit când am ajuns. 

acasa din vacanță

Plecarea noastră era planificată din iunie, dar a intervenit un eveniment care ne-a ținut pe loc. Între timp soțul meu şi-a terminat concediul şi avea şi un examen pentru care încă se pregătește. Nu luasem în calcul vacanța fără el, dar rudele mele din Constanța au insistat să ne vedem. Atunci am zis că putem pleca doar noi, ne-am făcut bagajul şi duşi am fost.

mergem cu trenul a fost alegerea mea. Cu mașina ar fi fost foarte greu cu Ioana care nu prea vrea să stea în scoică. Mi-e frică să o țin în brațe în mașină, mai ales că aveam de mers cel puțin 8 ore. Mi s-a părut mai comod cu trenul şi nu regret alegerea făcută. A fost aglomerat, a fost greu pentru mine şi mama (care ne-a însoțit), dar în final a fost foarte bine.

La Constanța a fost frumos. Am avut multe activități, ne-am plimbat, ne-am distrat şi timpul a trecut repede. Am scris deja despre vizita la Delfinariu, despre bucuria lui Edy de a fi la Marea Neagră dar şi despre enterocolita care a venit când ne era lumea mai dragă.

Ne-a fost tare dor în această vacanță

Edy a rezistat bine departe, deși a avut mai multe tantrumuri decât eram eu obișnuită. Asta m-a făcut să cred că îl agit prea mult în primă fază apoi a fost bine şi m-am relaxat şi eu. O perioadă nu a amintit de casă dar apoi a zis ferm că vrea să ne întoarcem. Când am văzut că își dorește asta, chiar am făcut bagajul şi ne-am întors.

Acasă era totul frumos şi mirosea a lemn

Acum un an, când ne-am mutat în casa în care locuim acum, era un miros frumos de nou. A uși de lemn sau cine ştie.. Credeam că s-a pierdut mirosul odată cu mutarea noastră, dar acum l-am regăsit. Am avut emoții când am intrat. Era așa liniște, răcoare şi curat. Mi-am dorit să opresc pentru un moment timpul.

M-am întins în pat, m-am uitat în tavan şi am zâmbit. Mi-am reamintit ce bine e acasă, ce bine e în patru, ce frumoasă e viața noastră..

Mi-a fost tare dor..

 

Facebook Comments

Citeşte şi:

Diverse / Povestiri din viata

Suntem norocoşi că îi avem sănătoși

norocoşi că îi avem sănătoși

Astăzi m-am întâlnit cu o fostă colegă de școală generală. Știam că are copil, ne mai văzusem şi anii trecuți in oraş. Ne...

Diverse / Povestiri din viata

Sunt zile în care vrei, dar nu poți. Ai vrea să nu ridici vocea, dar impulsul de moment e altul

vrei, dar nu poti furioasa nervoasa

Ești o mamă puternică. Una care simte că poate muta munții din loc şi care e tot timpul acolo pentru puii ei. Ești acea mamă ca...

Povestiri din viata

Vărsături apoi febră. Iată de ce să stăm departe de mâncarea gătită din comerț

febra fara diaree toxiinfecție

Au trecut aproape 3 ani fără să avem probleme cu răceli mari, febră sau dureri de burtă. N-am avut nopți petrecute în spital ş...

Diverse / Povestiri din viata

Plimbare pe pontonul din Mamaia şi baie în mare pe întuneric

pontonul din mamaia pasarela kaptan m

Aseară am adormit-o pe Ioana în Isara după 10 minute în care a supt şi a făcut "mmmm mmmm". Aşa face ea când e obosită tare de...

No comments

Leave a comment