Activitati si jocuri / Produse, cumparaturi, review

Aşa stăm noi în cort în fața casei

E greu să petreci o zi întreagă în casă cu doi copii. Oricât ai vrea să inventezi jocuri, la un moment dat, ei se plictisesc. Aceleaşi jucării, același spațiu, o zi întreagă este foarte mult. Afară se găsește tot timpul ceva nou de explorat. O bucățică de pământ mai mare decât cea de ieri, o frunză pe care nu o observase nimeni până acum, iar jucăriile acelea plictisitoare parcă prind altă formă.

 

Ne-am obișnuit să ieșim zilnic şi să petrecem multe ore în aer liber. Gâze, flori, fluturi, toate vin în ajutor pentru o zi relaxantă şi plăcută. Le face bine lor, îmi face bine şi mie. E mai ușor, nu au tentații în jur, iar materie primă este din plin.

Totuşi, uneori nu am niciun chef să ies pentru că e foarte cald sau soarele e prea puternic. Ei nu înțeleg încă foarte bine care e treaba cu insolația. Vor afară să se joace. Vor la aer să se bucure.

Am mare noroc că stau la curte.

Dimineața, soarele mângâie o parte de terasă. Îmi e mai mare dragul să ies, să stau acolo şi să mă gândesc încotro pornim. Pot ieși şi în pijama sau cu părul prins aiurea. Nu mă întreabă nimeni ce am pățit, de ce sunt încă somnoroasă.

Lui Edy îi plac utilajele. E bucuros că încă nu am plantat iarbă şi poate excava pe oriunde. Până la urmă vom avea şi iarbă, deocamdată ne descurcăm şi așa. Câteodată nu mă pot mobiliza sa plec mai departe, așa că trebuie să găsim soluții. Scoatem cortul Babymoov afară, prichindeii, jucăriile şi așa mai am şi eu o scurtă pauză sau măcar nu rămân în pană de idei cu jocurile.

babymoov

E tare drăguț cortul Babymoov. Are protecție UV, deci poate fi folosit şi în toiul zilei. E destul de deschis şi permite accesul ușor. Pentru seară, dacă încă nu reușesc să scot prichindeii de acolo, are şi plasă pentru insecte.

L-am avut şi la mare când am fost și ne-a prins tare bine. Edy i-a găsit şi alte întrebuințări, bineînțeles. L-a așezat invers, lângă pat şi sărea în el ca într-un sac. Se pliază ușor şi are o husă în care poate fi transportat. Poate fi așezat pe plajă (noi nu am mai apucat să îl luăm) și la fel de bine merge pus în casă.

Copiii au o plăcere deosebită să stea în cort.

Când eram mică îmi faceam cort în fața blocului, din pături. Nici acum nu aş refuza să mă joc acolo cu copiii, drept urmare stau şi eu cu ei cât pot. În general îl ținem în casă, dar afară e mult mai grozav.

Eu le pun dedesubt un puzzle din acela din spumă, pentru că e moale şi Ioana nu riscă să se lovească. Ea încă nu stă foarte bine în funduleț dar îi place pe burtă. Nu e nici rece, e numai bine de jucat.

Probabil ați mai auzit de firma Babymoov şi știți că produsele sunt de bună calitate. Dacă vreți să vedeți şi alte produse, faceți o vizită pe pagina de Facebook Babymoov. Au şi un sistem de purtare ergonomic pe care lumea îl laudă.

Pe curând!

Facebook Comments
Poți avea siluetă frumoasă după două naşteri?
Vizita la Delfinariu, Microrezervație şi Păsări exotice

1 Comment

  • avatar image

    Monica

    sept. 03, 2017

    Reply

    Dap :) Avantajele statului la curte. Si verisorii mei au parte de avantajele astea. Mai mult, toata vara dorm noaptea la cort.

Lasă un răspuns