Diverse / Povestiri din viata

Plimbare pe pontonul din Mamaia şi baie în mare pe întuneric

pontonul din mamaia pasarela kaptan m

Aseară am adormit-o pe Ioana în Isara după 10 minute în care a supt şi a făcut „mmmm mmmm”. Aşa face ea când e obosită tare de tot. Avea şi de ce, a fost o seară plină. Eu nu reușesc să o adorm pe pat când e agitată. Temperatura de afară e insuportabilă şi de dimineață nici nu am vrut să aud de plajă. Nici ieri, nici azi. Cine vrea bronz frumos atunci ar trebui să fie pe malul mării. 
pontonul din mamaia pasarela kaptan m

La plimbare pe pontonul din Mamaia

După somnul de amiază planificam o plimbare cu vaporul. Este unul care pleacă de la pontonul din Mamaia, dar nu am reușit să ajungem la timp. Se numeşte Kaptan M. E mare, are capacitatea de 150 de persoane. Ultima cursă e la ora 19, iar noi am ajuns mai târziu. Nu a fost însă nicio problemă. Edy ştia că mergem la plajă dacă nu reușim să plecăm în croazieră, aşa că el şi-a îndreptat atenția spre apă. Îi place bălăceala. 

Ne-am mai plimbat un pic pe ponton şi am făcut câteva poze. E destul de lung, am avut unde ne plimba. El s-a urcat pe bănci, mi-a arătat apa în lateral, dedesubt, s-a descălțat, s-a încălțat, a găsit activitate. Mi-a plăcut că nu era extrem de aglomerat cum am prins cu câteva seri înainte. După plimbare am mâncat ceva în apropiere.

Chiar la ieșire de pe ponton am găsit o autoservire şi a fost destul de ok. Mi s-a părut mâncarea proaspată şi nu foarte scumpă.

Între timp soarele a apus și noi chiar voiam să facem baie, așa că întunericul care se lăsa nu ne-a stat în cale. Edy a fugit în apă imediat ce l-am dezbracat. Era super super caldă. Pe Ioana tot încercasem zilele trecute să o bag dar nu a acceptat. Cum simțea apa la degetele de la picioare începea să plângă. Aseara am zis să încerc iar.

I-am udat din nou picioarele şi nu a zis nimic aşa că am dezbrăcat-o şi pe ea. Am băgat-o până la gât fără plâns. I-am umflat colacul de gât și am lăsat-o un pic să dea din picioare. Cred că i-a plăcut. Ea opune repede rezistență dacă ceva nu îi convine, dar aseara era foarte concentrată la ceea ce se întâmplă.

balaceala noaptea

Cred că ne-am bălăcit mai bine de jumătate de oră şi a fost o baie pe care nu o vom uita uşor. A fost o seară specială, am plecat când deja era întuneric bine. Sper să repetăm experiența :).

Astăzi am mers la Acvariu dar despre asta am scris anul trecut şi nu mai repet.

Facebook Comments
Vărsături apoi febră. Iată de ce să stăm departe de mâncarea gătită din comerț
I love you Marea Neagră!

1 Comment

  • avatar image

    Racolța

    aug. 07, 2017

    Reply

    Odată ce au prins gustul mișcării în apă, o să ducă dorul dacă nu vor frecventa vreun bazin de înot. Probabil că se găsește așa ceva la voi în oraș.

Lasă un răspuns