Vizita la Delfinariu, Microrezervație şi Păsări exotice

La Delfinariu am fost când eram copil şi țin minte şi acum o parte din spectacol. Erau trei delfini şi săreau după mingi sau treceau prin cercuri. Nu ştiam dacă Edy va avea răbdare să urmărească spectacolul, dar îi plac animalele marine şi am zis că merită să încercăm.

delfinariu constanta

Reprezentații erau la ora 11, la 13 şi la 15. Pentru noi cea mai bună oră era 11 deoarece mai târziu se acumulează oboseală şi răbdarea nu mai e aceeași. Un bilet costă 40 lei pentru adulți în perioada aceasta (iulie-august), 10 lei pentru elevi şi studenți şi gratuit pentru copii sub 7 ani. Aşadar am ajuns la ora 11 și am ocupat loc în sală.

Delfinariu

La Delfinariu nu e voie să ne aburcăm la piscină şi nici nu sunt permise fotografiile cu blitz.

Spectacolul mi-a plăcut la maxim. A fost absolut minunat tot ce au făcut delfinii şi instructorii. M-au impresionat de-a dreptul. Nu vă pot povesti lucrurile pe care ei le ştiu, dar vă spun doar că merită să ajungeți şi voi aici. Chiar aveți ce vedea.

delfini

După spectacol am ieșit spre Microrezervație. E un fel de grădină zoologică cu mai puține animale. La intrare sunt păsări exotice  într-un spațiu închis (papagali, tucan etc). Apoi e lacul unde am văzut pelicani, rațe, gâște, lebede etc. Se merge pe alee şi de-o parte și de alta sunt animale: porc mistreț, zebră, căprioară şi multe altele.

tucan

Pe Edy l-a obosit căldura de afară dar am avut umbră pe unde să ne plimbăm. Am trecut podul, asta l-a interesat mult pe Edy, am văzut și o broscuță țestoasă. Mi s-a părut îngrijit şi drăguț.

Microrezervație constanta delfinariu

Tot acolo la Delfinariu în incintă există şi o expoziție de dinozauri. Sunt câțiva chiar şi la intrare. Am văzut că scot sunete şi mișcă. Se plătește separat, 15 lei parcă, dar noi nu am mers pentru că Edy încă nu e încântat de ei.

Mi-ar fi plăcut să mergem şi la Planetariu, doar că nu primesc copii sub 7 ani. Edy a fascinat de stele şi planete dar nu a avut noroc de data asta. Cred că ar fi stat să privească fără să scoată un sunet, însă regulile sunt reguli.

Aceasta a fost experiența noastră de la Delfinariu. Sper să ajungeți şi voi şi să îmi scrieți ce părere ați avut. Eu aș mai merge odată, sincer!

 

Facebook Comments

4 responses to “Vizita la Delfinariu, Microrezervație şi Păsări exotice

  1. Frumoasă experiență! Mi-ai amintit de vizita mea la Delfinariu și Acvariu, dar firește că acum sunt mai multe de văzut.

  2. Vrem si noi sa mergem. Sper sa aibă răbdare Matei. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *