Activitati si jocuri

Vizita la Delfinariu, Microrezervație şi Păsări exotice

delfinariu constanta

La Delfinariu am fost când eram copil. Țin minte şi acum o parte din spectacol. Erau trei delfini care săreau după mingi sau treceau prin cercuri. Pentru mine a fost frumos să văd un astfel de reprezentație. Nu ştiam dacă Edy va avea răbdare să urmărească, pentru că are aproape 3 ani abia, dar îi plac animalele marine şi am zis că merită să încercăm.

 

Ne-am interesat de program și am aflat că reprezentații sunt la ora 11, la 13 şi la 15. Pentru noi, cea mai bună oră era 11, deoarece mai târziu se acumulează oboseală şi răbdarea nu mai e aceeași.

Un bilet costă 40 lei pentru adulți în perioada aceasta (iulie-august), 10 lei pentru elevi şi studenți şi gratuit pentru copii sub 7 ani. Aşadar am ajuns la ora 11 și am ocupat loc în sală.

Delfinariu

La Delfinariu nu e voie să ne aburcăm la piscină şi nici nu sunt permise fotografiile cu blitz.

Spectacolul mi-a plăcut la maxim. A fost absolut minunat tot ce au făcut delfinii şi instructorii. M-au impresionat de-a dreptul. Nu vă pot povesti lucrurile pe care ei le ştiu, dar vă spun doar că merită să ajungeți şi voi aici. Chiar aveți ce vedea!

delfini

Nu e doar un spectacol anost cu delfini care sar după o minge, e foarte frumos. Mi s-a părut uimitor câte lucruri pot face niște animale. Edy a avut răbdare, a aplaudat și cred că nu a înțeles ce lucruri minunate a văzut, însă a zis că i-a plăcut.

După spectacol, am ieșit spre Microrezervație. E un fel de grădină zoologică cu mai puține animale. La intrare sunt păsări exotice  într-un spațiu închis (papagali, tucan etc). Apoi e lacul unde am văzut pelicani, rațe, gâște, lebede etc. Se merge pe alee şi de-o parte și de alta sunt animale: porc mistreț, zebră, căprioară şi multe altele.

tucan

Pe Edy l-a obosit căldura de afară, dar am avut umbră pe unde să ne plimbăm. Mi-ar fi plăcut să fi fost mai răcoare afară. Am trecut podul, asta l-a interesat mult pe Edy, am văzut și o broscuță țestoasă. Mi s-a părut îngrijit şi drăguț.

Microrezervație constanta delfinariu

Tot acolo, la Delfinariu în incintă, există şi o expoziție de dinozauri. Sunt câțiva chiar şi la intrare. Am văzut că scot sunete şi mișcă. Se plătește separat, 15 lei parcă, dar noi nu am mers pentru că Edy încă nu e încântat de ei.

Mi-ar fi plăcut să mergem şi la Planetariu, doar că nu primesc copii sub 7 ani. Edy este fascinat de stele şi planete, dar nu a avut noroc de data asta. Cred că ar fi stat să privească fără să scoată un sunet, însă regulile sunt reguli.

Aceasta a fost experiența noastră de la Delfinariu. Sper să ajungeți şi voi şi să îmi scrieți ce părere ați avut. Eu aș mai merge odată, sincer!

Pe curând!

Facebook Comments
Aşa stăm noi în cort în fața casei
Joacă în aer liber

5 Comments

 • avatar image

  Racolța

  aug. 04, 2017

  Reply

  Frumoasă experiență! Mi-ai amintit de vizita mea la Delfinariu și Acvariu, dar firește că acum sunt mai multe de văzut.

  • avatar image

   emotiidemamica

   aug. 04, 2017

   Reply

   Sa stii ca acum spectacolul e muuult mult mai spectaculos decat acum 10 ani in urma. La acvariu imi placea mai mult pe cremuri :)

 • avatar image

  Simona

  aug. 05, 2017

  Reply

  Vrem si noi sa mergem. Sper sa aibă răbdare Matei. :)

  • avatar image

   emotiidemamica

   aug. 05, 2017

   Reply

   Inca nu are doi ani, nu? Probabil pentru el e cam devreme dar macar voi sa va bucurati de spectacol.

 • Am revenit acasă, după aproape trei săptămâni de vacanță - Emotii de mamica

  aug. 25, 2017

  Reply

  […] ne-am plimbat, ne-am distrat şi timpul a trecut repede. Am scris deja despre vizita la Delfinariu, despre bucuria lui Edy de a fi la Marea Neagră dar şi despre enterocolita care a venit când ne […]

Lasă un răspuns