Produse, cumparaturi, review

Ce pretenții ridică o geantă din piele

Adevărul este că din momentul în care s-au găsit înlocuitori și alternative pentru pielea naturală, produsele realizate din astfel de materiale ne-au facut să ne obișnuim să nu mai punem accent pe partea de întreținere. Spre exemplu la capitolul îngrijire uităm să mai punem accent pe anumite aspecte pentru a prelungi viața unui produs. Iar când vine vorba de preț, alegem ieftin, neinspirat și pripit – pentru că avem soluții nenumărate.

O geantă din piele se remarcă evident, în primul rând prin prisma materialului din care este realizată. Atingerea acesteia te trezește la realitate și te face să îți dai seama ce este un material de calitate. O geantă din piele îți impune stil, dar și pretenții. Iată așadar, de ce este gama de genti piele una de preferat, dar și cum se îngrijesc aceste articole pentru a le purta cât mai mult timp cu putință.

Protecție adecvată

Pielea are nevoie de îngrijire. Asta este necesar pentru a maximiza calitatea, pentru a evita sau contracara modul în care este suprafața afectată de diverse pete, de grăsimi și particule cu care intră în contact zi de zi, deci pe termen lung se menține structura și textura materialului. Asadar, prin creme specifice, geanta din piele are nevoie de îngrijire o dată la 3 luni cel puțin.

De asemenea, curățarea regulată poate fi parte dintr-un ritual, așa cum posesoarea îl are pentru imaginea proprie. Se recomandă ștergerea cu o cârpă moale ce nu zgârie. Totodată, este de preferat să evităm șervețelele umede pentru copii, oțetul fie el și diluat și alte rețete tradiționale care ar putea curăța, ba chiar dezinfecta foarte bine. Orice produs ce nu este destinat a se folosi pe suprafața din piele poate deteriora materialul, lăsând urme, încrețind/decolorând zona etc.

geantă din piele

Știai că…

  • O geantă ar trebui sa aibă în permanență lucruri în ea? Chiar și când nu o porți este de preferat să depozitezi lucruri în ea, pentru a preveni ca geanta din piele să capete un aspect flasc.
  • Orice produs de cosmetizare, respectiv igienizare, pe care intenționezi să îl folosești ar trebui testat. Așa cum faci și pe piela ta, localizezi o zonă ce nu este direct la vedere, aplici și aștepți să vezi reacțiile. Abia apoi poți considera produsul unul bun de folosit.
  • Este de preferat să nu menții sau depozitezi geanta din piele în zone cu soare. Acesta le poate decolora în timp, ca urmare a expunerii prelungite.
  • Orice pată se îndepărtează imediat; este valabil pentru toate suprafețele, de ce nu ar fi și când vine vorba de geanta ta din piele? De asemenea, este de preferat să eviți culorile foarte deschise ale genților când porți ținute de culori închise. Chiar dacă geanta ta din piele este calitativă, culoarea hainelor ar putea fi o problemă, transferându-se pe suprafața genții. Acestea sunt de regulă cele mai încăpățânate pete.
  • Pentru a îndepărta mirosurile neplacute din geantă, folosește cu succes bicarbonatul, lăsat în geanta închisă pentru o zi.
  • Și ca cireașa de pe tort în îngrijirea genții din piele: este de preferat să ai disponibilă o husă. Foloseşte-o de fiecare dată când geanta cu pricina nu iese la plimbare cu tine.

Desigur, daca și sursa ta de cumpărături pentru o geantă din piele este un magazin respectabil, vei găsi cu siguranță sprijin și consiliere direct de la furnizor.

Facebook Comments
Păstrează doar utilajele, cursa cu mașini Oball şi trenurile
Poți avea siluetă frumoasă după două naşteri?

No comments

Lasă un răspuns