Povestiri din viata

Am mers iar la urgență. Voiam neapărat să o vadă un medic

penisul bebelușului

Este trecut de ora 4 şi eu nu mai am somn. Stau între ei şi îi veghez. Dorm frumos şi totul pare în regulă, dar eu îmi fac griji pentru că parcă nu se mai termină cu greul. Îmi era somn la ora 23, acum sunt mai fresh ca ziua. 

Ioanei i-a crescut iarăși temperatura ieri. Întâi 37.8 apoi 38.9. Am zis că mergem la un control, dar era târziu, așa că am mers la urgență. Voiam neapărat să o vadă un medic, pentru că a mai avut febră şi acum două zile, 39.2. A scăzut repede şi nu a mai revenit până azi.

Nu ştiu de la ce a făcut și nu am vrut să stau pe timpul nopții cu gândul. După problema cu convulsia lui Edy, spitalizarea şi 10 zile de antibiotic mi-a fost frică să nu fi recidivat răceala.

La urgență am stat mai bine de o oră pentru că nu a fost considerat caz grav. Îi dădusem eu de acasă ceva pentru febră şi deja îi scădea.

Au măsurat-o, cântărit-o, i-au luat pulsul, temperatura, apoi am așteptat doctorul. Ea era deja veselă. Mi-a zis că în gât nu se vede nimic, pulmonar e totul bine, deci răceala nu a revenit.

Urmează o perioadă de erupție dentară şi este posibil ca asta să fie principala cauză a febrei. Totuși poate fi infecție urinară sau cu rotavirus. Scaunele ei sunt mai lichide şi medicul mi-a recomandat investigații.

Mâine oricum plănuiam să le fac analize amândurora. Vreau să văd dacă valorile au revenit la normal şi dacă Edy poate merge iar la grădiniță. Probabil va fi un an plin cu de toate până își va forma imunitatea.

Pe gingia de jos se zăresc trei puncte albe. Practic se văd bine trei incisivi şi al patrulea mai puțin, dar cred că ies curând. E greu să aștept, răbdarea mea parcă e forțată, dar încet încet rezist.

Ar fi bine să dorm, să fiu mâine bine.

Pe curând!

 

Facebook Comments
Au trecut zilele grele?
Povestiri hazlii cu Isara şi pantalonii

2 Comments

 • avatar image

  adndefemeie

  oct. 24, 2017

  Reply

  Dragii de voi! Multa sanatate si multa rabdare! Ai incredere in instinctele tale. Mai bine sa te asiguri mereu, decat sa iti para rau. Fii tare!

  • avatar image

   Emoţii de mamică

   nov. 03, 2017

   Reply

Lasă un răspuns