Activitati si jocuri / Produse, cumparaturi, review

Păstrează doar utilajele, cursa cu mașini Oball şi trenurile

Camera lui Edy nu e mobilată, dar dacă intri în ea nu îți prea dai seama că lipseşte şifonierul şi patul. Cutiile de jucării, masa cu scaune mici şi căsuța colorată te duc cu gândul la un spațiu de joacă. El însă nu se joacă cu toate jucăriile. Are câteva preferate, iar restul stau abandonate într-un colț.

Mi-a zis de curând că vrea să ducem o parte din ele. Probabil îi place să fie cât mai simplu şi mai puțin încărcat. Nu mai e bebeluș, jocurile sunt diferite, are altă viziune.

Vrea să păstreze doar utilajele, trenurile şi cursa cu maşini Oball Go Grippers

Am avut o discuție în care am întrebat ce vrea să păstreze. Trenurile, utilajele şi cursa cu maşini Oball Go Grippers au fost cele salvate. Trenurile au fost prima lui dragoste mare, utilajele sunt preferatele iar cu jocul Oball poate face mai multe lucruri. Până la urmă a păstrat mai mult decât atât. Cred că avea nevoie de un refresh în cutii.

Era seară când a venit curierul şi ne-a adus cursa cu maşini. Până am asamblat-o, Edy m-a zăpăcit de cap :). S-a jucat cam o oră şi ceva atunci şi cu greu l-am dus la somn după. Următoarele zile a combinat jocurile între ele. A pus şi trenurile, utilajele, chiar şi cuburile să coboare pe rampe.

Sora lui e mai tot timpul prezentă. Cred că abia așteaptă să crească să plimbe maşinuțe :).

Foarte mult îi place şi trambulina unde ajunge maşina Oball. Ar fi în stare şi să sară pe ea. A pus piciorul, a întins-o şi îmi era frică de faptul că o să se rupă. Nu e nicio schimbare, jocul e de bună calitate. Brațul care ridică maşina trebuie doar apăsat, el îl trage, îl desface, vrea să amâne căderea :). Partea bună e că are imaginație şi schimbă regulile jocului. Noi, adulții, suntem perfecționişti. Ar trebui să luăm lecții de la ei. Probabil ne-am bucura mai mult de viață.

Toți părinții își doresc ca ai lor copii să aibă obiecte cu mai multe întrebuințări

Când sunt bebeluși ne dorim să aibă un loc în care să doarmă, să stea confortabil şi să se şi joace. Când cresc, vrem să se joace cât mai mult cu o jucărie, să exploreze tot ce se poate din ea. Probabil asta şi-a dorit şi fondatoarea firmei Bright Starts. La început a fost balansoarul, acum combină descoperirile tehnologice cu cercetările recente referitoare la nevoile și confortul bebelușilor și al mămicilor.

Eu mă bucur când văd evoluția din ultimii ani. Îmi plac gadgeturile şi lucrurile care ne fac viața ușoară. Cei de la Bright Starts sunt de aceeași părere şi produsele pe care le scot pe piață îndeplinesc exact această condiție: fac viața mai ușoară. O să vă spun mai multe curând, când vom organiza şi un Concurs, aşa că fiți pe fază!

Cursa de mașini pe care o vedeți în imagine se numește Oball – Go Grippers Bounce ‘N Zoom Speedway™. Am filmat şi câteva secvențe:

Sperăm să păstreze pentru mult timp acest joc, să mărim colecția de mașini şi să pornim în cursă cât mai des!

Pe curând!

Facebook Comments
Concurs Bright Starts si emotiidemamica.ro
Ce pretenții ridică o geantă din piele

No comments

Lasă un răspuns