Activitati si jocuri / Povestiri din viata

Povestiri hazlii cu Isara şi pantalonii

Întotdeauna când ieșim în oraş, pe Ioana o port într-un ssc Isara. E un sistem de purtare care îmi face viața mai ușoară. O pot alăpta oriunde am merge. Dacă îi vine somnul, nici asta nu e o problemă.

Eu pot să car lucruri, să mă ocup de Edy sau pur şi simplu să îmi relaxez brațele. Asta înseamnă că Isara face parte din viața noastră. Nu plecăm nicăieri fără ea.

De curând, soțul meu şi-a scos rucsacul din dulap. Are nevoie de el la serviciu şi cât nu e plecat îl ține undeva la vedere. Până acum a folosit o altă geantă pe care Edy o ştia, deci rucsacul a fost cumva o noutate. Ştie ce e ăla un rucsac, dar a simțit nevoia să întrebe:

– Tati, ce e ăsta?

– E un rucsac.

– Tati, ce e?

– Un rucsac.

– Un rucsac? E un fel de Isara?

Ne-a pufnit râsul, dar dacă stau bine să mă gândesc.. chiar e un fel de Isara.


Într-o zi o alăptam pe Ioana. Stăteam pe pat cu ea, iar Edy se foia pe lângă mine. Cred că ştiți cum face un copil cand cere atenție. Când ți-e lumea mai dragă vine şi pune toate întrebările din lume, trage, se cațără, cam tot ce nu vrei atunci când alăptezi şi ai nevoie să fie liniște în cameră.

Pe ea nu pot să o las baltă în toiul mesei pentru că ar plânge sau i-aş strica somnul, deci caut soluții. Mă uit în jur, scanez patul şi o bucată de noptieră pe care o puteam ajunge din poziția mea. Nu era nicio jucărie, nimic interesant.

Văd o pereche de pantaloni de-ai Ioanei lângă. Zic „Aleluia!”, am găsit cu ce să îl țin ocupat. Pun un crac de pantalonaş pe o mână, un alt crac pe cealaltă mână şi încep să fialoghez cu Edy:

– Salut!

– Salut! zice şi el încântat de faptul că îi „vorbeşte” perechea de pantaloni.

– Am auzit că tu ești un utilaj. Ce ești?

– Shnt o betonieră.

– Eu sunt o pereche de pantaloni. Cum crezi că mă cheamă?

– Pantaloana! 😂😂

 

Facebook Comments
Am mers iar la urgență. Voiam neapărat să o vadă un medic
După noaptea cu convulsie şi chinul de la spital am rămas cu sechele mari

No comments

Lasă un răspuns