Produse, cumparaturi, review

Ritualul de seară și povestea care aduce somnul

Ritual de seară

S-a lăsat întuneric afară, așa că îi pregătesc pentru ritualul de seară. Au mâncat bine și urmează să le fac baie. Ea nu are răbdare și de când aude cum curge apa la robinet se agită și pornește în patru labe către cadă.

Pe el îl mai las să plimbe stivuitorul prin casă. Îl aud cum bârnâie ca un utilaj și cum ajunge dintr-o cameră în alta târâind roțile pe parchet. Îi fac ei baie, o îmbrac repede și abia apoi îl iau în primire. Cântă muzica în bucătărie și fredonez și eu ceva. Parcă nici nu îmi dau seama cât sunt de obosită.

Ioana nu dă semne de somn. O mai las un sfert de oră la joacă apoi o așez la sân și închid lumina. Reușesc într-un final să o adorm. Edy încă se joacă cu tati în cealaltă cameră, dar îi spun că e târziu și îl aștept în baie.

Spală dințișorii și apoi râde când îi fac puncte de cremă pe față. Se uită în oglindă și o întinde puțin dar tot timpul rămâne cu dâre albe. Urcă fuguța în pat și râde la mine ca să îmi atragă atenția. Văd crema de pe față, dar nu mă lasă să mă ating. Se pare că va dormi așa.

Ritualul de seară include și povești care nu îl adorm, dar aduc somnul

Îi plac mult poveștile și de un an încoace în fiecare seară îi spun una sau două, în funcție de cât e de târziu. Îmi cere personaje anume și de multe ori se regăsește în ele. Nu adoarme în timp ce îi povestesc, așteaptă întotdeauna finalul.

În casa noastră s-a lăsat somnul…

Ritualul de seară poveștile nivea

„Mia și Leo construiesc un castel” este povestea cu cremă pe năsuc care îi place lui Edy. El spune că e Leo, pentru că în ilustrațiile din cartea cu Poveștile Nivea acest personaj ține un excavator în mână. Pasiunea lui sunt utilajele de tot felul, iar acest lucru chiar i-a captat atenția.

Poveștile Nivea le găsiți și pe site-ul Nivea de unde la puteți citi sau descărca în format Pdf. Cele patru personaje din carte prind viață și pe noile cutii Nivea Creme în ediție limitată.

Nivea creme editie limitata

Cutiile de colecţie şi broşurile cu cele patru poveşti sunt disponibile în magazine, în limita stocului disponibil.

Pe curând!

Facebook Comments
Cum preparăm măciniș pentru lăptic de la Solaris? + video
Concurs Bright Starts si emotiidemamica.ro

No comments

Lasă un răspuns