Povestiri din viata

S-a reîntors la grădiniță. Sper să nu îl mai țină iar răceala acasă

la grădiniță joacă

Edy a lipsit mult de la grădiniță. La început au fost câteva zile de răceală, apoi a avut pneumonie și adenovirus. Chiar dacă nu ar fi fost vacanța de o săptămână, el nu ar fi mers mai devreme. Astăzi a fost prima zi de grădiniță după o lună de absență.

Credeam că va fi greu să îl las. Toată lumea spusese că e greu de dus după perioadă lungă de absență, că e ca și cum l-ai acomoda din nou. Stăteam un pic cu emoții ce e drept, dar mi s-a părut că statul acasă i-a priit și că a mers cu forțe noi.

Se vede că a mai crescut un pic. Altfel vorbește, altfel se comportă. Ieri cred că a fost cea mai bună zi de grădiniță de până acum. Nu numai că a fost ușor să cooperăm de dimineață dar mi-a zis și că s-a jucat cu copiii și că vrea să mai meargă. Sper să fie din ce în ce mai bine. Deja a crescut mândria în mine :).

Astăzi l-am lăsat mai greu, dar cum ajunge acolo totul e ok. L-am luat bine, îmi povestește ce a mâncat și activitățile. A avut dans astăzi. L-am înscris la două opționale (dans și engleză) și pare că îi place.

Încă nu i-a trecut complet complet tusea și asta mă cam sperie. Am scris un mesaj pediatrei și sper ca până mâine să îmi răspundă. Acum el tușește de câteva ori pe zi dar mi-e frică să nu avanseze. Tratamentul l-a terminat, dar cred că mai trebuie ceva.

Mâine este Sf. Mihail și Gavriil așa că este ziua de nume a lui Edy

Am făcut comandă de tort și maine își va sărbători ziua alături de colegi. E primul eveniment al lui de acest gen acolo. Când a împlinit 3 ani era prima zi de grădiniță, nu era acomodat, așa că nu am mai organizat nimic. Sperăm să iasă bine și să fie o zi plăcută pentru el. Doamne ajută să fie tot mai bine de acum.

La mulți ani tuturor celor care își serbează ziua!

Pe curând!

Facebook Comments
L-am sărbătorit la grădiniță pentru prima dată
Despre cum s-a manifestat infecția cu Adenovirus la copiii mei

No comments

Lasă un răspuns