Povestiri din viata

Dorințe pentru anul 2018

Dorințe pentru anul 2018

S-a mai încheiat un an. A trecut super repede și parcă nu am avut timp să mă opresc în loc și să savurez fiecare moment. A fost un an grăbit. Îmi făceam ceva planuri pentru 2017 și acum îmi dau seama că totul a decurs bine și am bifat ce era mai important.

Cum a fost anul 2017?

Pentru mine a fost mai obositor ca orice alt an de până acum. Au fost provocări multe și dificile și am făcut tot posibilul să mă mențin pe linia de plutire. Uneori a fost mai greu, uneori mai ușor. Cel mai important moment a fost nașterea Ioanei dar importantă a fost și prima zi de grădiniță a lui Edy. Am avut parte de emoții de tot felul.

Am simțit per total că sunt mai obosită. Eu eram foarte puternică, rezistentă, dar m-a ajuns și pe mine epuizarea câteodată. Am simțit că sunt mai nervoasă, am cerut mai mult de la cei din jur.

Viața în patru nu a fost simplă, dar a fost foarte frumoasă. Dacă la început credeam că nu decurge prea bine, acum nu îmi inchipui viața altfel. Au fost provocări multe, iar gelozia fratelui cel mare m-a făcut uneori să mă gândesc că ceva am greșit. Dar și aceste gânduri vin și pleacă… la fel ca anii.

Dorințe pentru anul 2018

Uitându-mă la copiii mei îmi dau seama că oboseala mea a avut un rol bine definit. Ioana se dezvoltă foarte bine, Edy devine din ce în ce mai curajos, mai sociabil și mai stăpân pe sine. Poate uneori mă enervează refuzurile lui sau felul în care se împotrivește, dar realizez că asta îi conturează personalitatea.

În anul 2018 îmi doresc să fiu mai calmă, mai înțelegătoare. Am conștientizat că uneori nu am reacționat cum aș fi vrut, probabil din cauza oboselii, dar am început deja procesul de redresare. A contat mult că mi-am dat seama și sper să îmi găsesc liniștea cât pentru tot anul cel nou.

Pe lista de dorințe pentru anul 2018 voi trece și multă sănătate. Au fost atâtea răceli în ultima vreme, încât îmi doresc să nu mai trebuiască să mergem curând la spital. Nu știu cum și ce va urma, dar eu îmi doresc mult bine. Să mă țină și pe mine Dumnezeu sănătoasă, să pot avea grijă de ei.

Îmi place când suntem fericiți, îmi place să ieșim mult și să petrecem timp prețios în familie. Îmi place să mă joc cu cei mici și să îi văd că râd. Îmi place să facem activități noi, să învățăm lucruri, să vorbim mult. Asta îmi doresc să am parte în anul ce vine.

Mulțumesc tuturor celor care îmi sunt aproape atât în realitate cât și virtual. Am învățat că toate lucrurile devin mai frumoase atunci când sunt făcute cu oameni dragi în apropiere. Vă mulțumesc vouă celor care vă luați puțin din timp să citiți rândurile mele și cei care mă susțineți și pe rețelele de socializare. Apreciez fiecare gest și înseamnă foarte mult pentru mine!

La mulți ani!! Un An Nou minunat!!

Facebook Comments
Unii copii merg cu sorcova ca să aibă ce mânca
Am devenit mama care merge la spital la primul muc

3 Comments

 • avatar image

  Andreea

  dec. 31, 2017

  Reply

  Un an nou fericit alături de familie!
  Mă regăsesc printre rânduri…mai ales cu oboseala.
  Dar… daca nu ești obosit nu ți-ai dus la îndeplinire totul.Si cu doi copii sunt atâtea de bifat!
  Multă sănătate copilașilor!

  • avatar image

   Emoţii de mamică

   dec. 31, 2017

   Reply

   Multumesc!!! La fel si voua!

 • avatar image

  Ioana

  ian. 03, 2018

  Reply

  Sanatate sa aveti, restul vine de la sine! :)

Lasă un răspuns