Diversificare si autodiversificare / Mancare, sanatate, retete / Produse, cumparaturi, review

Cum preparăm măciniș pentru lăptic de la Solaris? + video

măciniș pentru lăptic de la Solaris

Îmi plac diminețile liniștite când copiii sunt veseli și odihniți. Îmi place să fiu și eu relaxată și să respect programul, pentru că asta îi păstrează pe ei veseli și pe mine fericită. Micul dejun e momentul nostru de început. Meniul depinde de zi, de ora la care ne-am trezit, de cât timp avem la dispoziție. Uneori fac clătite, uneori pâine cu unt și sirop, uneori omletă, măciniș pentru lăptic de la Solaris etc.

Variante de mic dejun avem mai multe. Noi nu cumpărăm brânză topită, pate sau cremwurști, așa că preferăm variantele mai sănătoase. Îmi place să văd că micul dejun conține fructe, legume, cereale. Mi se pare că așa începe o zi bună.

Astăzi vreau să vă povestesc despre Măciniș pentru lăptic de la Solaris.

În caz că nu știți ce e măcinișul, vă voi spune că e un produs ce se găsește în magazinele naturiste. Deocamdată se găsește în trei variante: cu 8 cereale, cu mei și orez integral și cu faină de migdale.

Ingredientele sunt diferite în funcție de varianta aleasa. De exemplu cel cu făină de migdale conține: amestec din făină de migdale (30%), fulgi de grâu, fulgi de secară, fulgi de orz, fulgi de ovăz, fulgi de mei, fulgi de porumb fără zahăr adăugat  (mălai grișat 88%, malț de orz, sare), fulgi de orez, fulgi de hrișcă.

Îmi place că nu conțin zahăr sau alte adaosuri. După preparare se aseamană puțin cu laptele cu gris ca textură, însă nu se umflă la fel de mult la fiert.

Cum preparăm măcinișul?

Pe site-ul Solaris scrie așa:

Puneți apa sau laptele la încălzit. Presărați două linguri de produs, în ploaie și amestecați cu grijă. Dați la foc mic, adăugați restul de Măciniș până obțineți consistența dorită. Adăugați piure de fructe sau legume fierte și pasate pentru o masă completă.

M-am gândit că nu are rost să vă explic eu ce scrie deja, însă m-am gândit să vă arăt. Drept urmare, am filmat cum prepar eu măciniș pentru lăptic de la Solaris.

Care e secretul meu pentru a nu face cocoloașe?

Vei afla din video:

Pe curând!

Dacă îți place să citești articolele mele și vrei să fii la curent cu ceea ce postez, mă poți urmări pe pagina de Facebook.

Facebook Comments
Ioana are din nou alergie. Presupun că la nuci și arahide
Ritualul de seară și povestea care aduce somnul

No comments

Lasă un răspuns