Activitati si jocuri / Produse, cumparaturi, review

Încep înscrierile în Taberele Urbane de Programare și Tehnologie de Vară pentru copii, de la Logiscool.ro

Încep înscrierile în Taberele Urbane de Programare și Tehnologie de Vară pentru copii, de la Logiscool.ro! Copiii și adolescenții cu vârste cuprinse între 7 și 17 ani își pot petrece vacanța de vară într-un mod distractiv, dar educațional în cadrul taberelor urbane de programare și tehnologie organizate de școala internațională Logiscool.

Părinții își pot înscrie juniorii vara aceasta pe site-ul Logiscool în secțiunea Tabere Urbane de Vară, iar cursurile vor avea loc la sediul din zona Turda, București, în sector 1.

În cadrul cursurilor, copiii vor învăța să creeze primul lor joc, să programeze diferiți roboți, să proiecteze o lume Minecraft sau să mânuiască tool-uri de editare video, IT și web design pentru a-și crea propriile clipuri pe YouTube sau propriul website.

Cât durează taberele?

În funcție de vârstă și domeniul de interes, ei pot participa la programe distractive de cursuri și activități.

Părinții pot alege varianta de jumătate de zi, de luni până vineri sau varianta taberei de o zi întreagă, ce include o masă și un număr mai mare de activități.

Copiii cu vârste de peste 12 ani pot alege și cursul de programare intensivă Scoolcode, ce durează două săptămâni.

logiscool

Ce studiază copiii în cadrul taberei de vară Logiscool?

Niciodată nu e prea devreme să clădești bazele unui viitor de succes. Din acest motiv, în cadrul taberei copiii sunt ajutați de traineri din domeniu să își dezvolte gândirea analitică și algoritmică prin intermediul unei curricule bazate pe crearea de jocuri și activități distractive.

Pentru ca fiecare copil să învețe exact ceea ce își dorește, taberele urbane sunt împărțite pe mai multe specializări foarte actuale:

Cursuri de Programare: Cea mai utilă îndeletnicire în ziua de azi, unde cei înscriși la această tabără urbană pot învăța despre IT, crearea și programarea jocurilor pe calculator, crearea și proiectarea aplicațiilor Android sau despre hardware și senzori.

Cool Tools: Cursuri de editare video – modulul ideal pentru copiii care nu se deprind de Youtube și folosesc mai tot timpul camera telefonului, sau pentru adolescenții care sunt fascinați de construcția unui website. Juniorii vor învața cum să creeze videoclipuri sau site-uri interesante, pline de conținut util.

Cursuri de Robotică: Roboții nu mai sunt demult un subiect SF, ba chiar fac parte din viața noastră de zi cu zi. În această tabără copiii învață ce înseamnă programarea unui robot, cum se construiește și cum pot controla diferiți roboți.

Minecraft: Modulul acesta demonstrează că jocurile pe calculator nu sunt o pierdere de timp. Construirea unei lumi Minecraft este un mod excelent de a dezvolta creativitatea, iar crearea unei hărți de aventură apelează la gândirea algoritmică a celor mici.

Logiscool

Cât costă taberele urbane?

Prețurile taberelor sunt cuprinse între 549 și 1.349 RON, iar frații și grupurile de trei sau mai mulți prieteni beneficiază de reduceri între 20 – 30%.

Denis Tătaru, instructor Logiscool și student anul al II-lea la Facultatea de Automatică și Calculatoare, Universitatea Politehnica București spune:

„Mi se pare genial ce pot să învețe acum încă din clasa a doua sau a treia! Dacă aș fi avut așa ceva la dispoziție când eram de vârsta lor, cred că aș fi știut mai repede ce îmi place și spre ce să mă îndrept mai departe.”

Despre școala de programare pentru copii și adolescenți Logiscool:

Logiscool este o școală internațională de programare fondată cu intenția de a face accesibile cunoștințele digitale și de programare de bază. Înarmați cu o curriculă specială, adaptată constant la cerințele pieței și o platformă educațională dezvoltată intern, câțiva studenți universitari ambițioși instruiesc copii și adolescenți și îi ajută să facă primii pași spre unul dintre cele mai bine plătite joburi din viitor.

Logiscool a deschis primele cursuri în Budaörs, Ungaria, în Ianuarie 2014, având în prezent aproximativ 50 de școli în 8 țări. Peste 13.000 de copii au beneficiat de cursuri și tabere în cei patru ani de activitate.

Facebook Comments
Ce medicamente luăm la noi când mergem în concediu cu copiii ?
Excursie cu copiii pe vârful Rarău și Pietrele Doamnei

No comments

Lasă un răspuns