Produse, cumparaturi, review

Rochii de mireasă pentru gravide sau după sarcină

Rochii de mireasă pentru gravide

Acum ceva timp în urmă am mai scris un articol în care ți-am arătat câteva rochii de mireasă pentru gravide (îl poți citi aici). Atunci ți-am spus cum cred eu că ar fi mai ok materialul și că ar trebui să cumperi rochia chiar înainte de nuntă. Pentru că acel articol a fost de interes, am hotărât să revin și cu alte modele frumoase de rochii.

Am observat că tot mai multe femei se căsătoresc când bebe e deja mărișor în burtică. Nunta în sarcină nu mai e un subiect atât de delicat cum era acum ceva vreme în urmă, semn că mentalitățile se schimbă. Dar unele femei aleg să se căsătorească și imediat după sarcină.

Vreau să îți spun că nu dețin magazin de rochii sau croitorie. Aceste imagini sunt preluate și au menirea sa te ajute în căutarea rochiei perfecte.

Țin minte că am avut și eu niște fixuri cu rochia de mireasă, pe care mi le-am format după ce am văzut zeci de modele pe internet. Voiam să fie decolteul drept, să aibă bretele, să fie stufoasă în partea de jos etc. Probabil și tu ți-ai creionat deja niște preferințe.

Rochiile scurte de mireasă mie mi se par foarte potrivite pentru o petrecere restrânsă, fără multe pretenții. Cred că sunt o alegere  potrivită și pentru cununia civilă sau când simți că o rochie lungă e prea mult. Am ales să îți arăt trei modele superbe:

Rochii de mireasă pentru gravide

Dacă vrei să abordezi un stil romantic sau chiar vintage te poți inspira din urmatoarele modele:

Rochii de mireasă pentru gravide

Dacă sarcina și-a pus amprenta și pe silueta ta, să știi că poți arăta bine și așa. Scoate în evidență ceea ce îți place cel mai mult la tine. Simte-te mândră de burtica pe care o porți și vei vedea că vei străluci.

Rochii de mireasă pentru gravide

Burtica o poți scoate în evidență și cu alte tipuri de rochii, cu bretele sau fără, cu decolteu sau fără, mai strâmte sau mai vaporoase. Poate chiar vrei să ascunzi burtica dacă tocmai ai născut, cred că sunt ideale și pentru după naștere.

Rochii de mireasă pentru gravide

Rochii de mireasă pentru gravide

Între noi fie vorba… preferata mea e cea pe un umăr din ultima imagine. Ție care îți place?

Facebook Comments
Alimentația copiilor – crucială în dezvoltarea lor corespunzătoare. Recomandări de la Nichiduta.ro
Termometrul inteligent MyKi Care, disponibil și în România

No comments

Lasă un răspuns