Produse, cumparaturi, review

Termometrul inteligent MyKi Care, disponibil și în România

Termometrul inteligent myki care

Mă gândesc la acele seri în care puii mei au adormit cu prosopul ud pe frunte. Mă gândesc la acele nopți în care le-am pus termometrul din 5 în 5 minute, să văd dacă temperatura crește sau scade. Nu am știut atunci cum ar fi să existe termometrul inteligent MyKi Care. Acum cred că probabil aș fi scăpat de multe griji.

E foarte greu să-ți vezi copilul, care până atunci țopăia încontinuu, întins în pat cu febră. E și mai greu să îl vezi că refuză mâncarea, apa, medicamentele. Nu cooperează când vrei să îi iei temperatura sau când vrei să îi pui comprese. Așa sunt copiii… și e foarte greu.

Când ei sunt bolnavi, nimic nu mai e la fel. Ne stresăm extrem de mult, ne vine să plângem de frustrare, dar știm că trebuie să fim puternici ca să îi facem bine. Probabil la asta s-au gândit și cei care au creat termometrul inteligent MyKi Care. Au venit în ajutorul părinților, ca aceste momente dificile să treacă mai ușor.

Ce este termometrul inteligent MyKi Care?

Este un dispozitiv inteligent care îți poate furniza informații despre temperatura corpului copilului, 24/7, printr-o aplicație pe smartphone. Practic, atașezi termometrul la axilă cu un plasture hipoalergenic, intri pe aplicație și primești informații despre temperatura corpului său la fiecare 8 secunde. Astfel scapi de disconfortul de a-i pune termometrul clasic, nu te mai bazezi pe pupatul pe frunte și știi exact dacă temperatura fluctuează.

Termometru copii

Acest termometru măsoară temperatura corpului cu o precizie de 0.01 grade Celsius! Este extrem de precis și nu e afectat de factori externi cum ar fi umiditatea pielii, temperatura ambiantă sau alte surse de căldură.

Termometrul salvează istoricul temperaturilor înregistrate pe parcursul ultimelor 365 zile și poate furniza informații direct medicului pediatru. Temperatura poate fi monitorizată direct pe telefon, printr-o aplicație gratuită care poate fi descărcată de pe Google play sau App store

Poți monitoriza copilul și atunci când ești la serviciu sau în altă parte!

Este dificil să fii plecat la serviciu sau în altă parte și copilul să fie bolnăvior acasă. Îți dorești să te teleportezi cumva, să vezi dacă totul e în regulă, dar asta este imposibil.

De fapt, pe jumătate te poți teleporta. MyKi vine la pachet cu un dispozitiv Bluetooth și Wi-Fi care primește informații de la termometru și le livrează în rețeaua Wi-Fi a locuinței. În timp ce, în mod normal, smartphone-ul citeste informațiile la o distanță de până la 5 metri de device, în aceeași cameră, cu dispozitivul Bluetooth și Wi-Fi plasat în aceleași condiții, smartphone-ul poate primi informațiile oriunde în lume, atâta timp cât e conectat la o rețea de date.

Aplicația poate suporta mai multe profiluri de utilizator și poate declanșa alerte minime și maxime de temperatură.

Cred că în fiecare casă cu copii ar trebui să existe termometrul inteligent MyKi Care, dar fiind un dispozitiv recent lansat pe piața din românia, am putea spune că e o noutate. Poți afla informații suplimentare sau îl poți cumpăra de pe site-ul http://www.myki.care/ro .

Ce părere ai despre acest gadget? Mie mi se pare genial!

Facebook Comments
Rochii de mireasă pentru gravide sau după sarcină
Ce medicamente luăm la noi când mergem în concediu cu copiii ?

No comments

Lasă un răspuns