Activitati si jocuri / Produse, cumparaturi, review

Cărți ilustrate pentru copii de la Editura Casa

Cărți ilustrate pentru copii

Îmi place felul în care a evoluat lumea noastră. Ca părinți, am înțeles cât de mult contează să discutăm cu copiii orice, la nivelul vârstei lor. Față de acum vreo 20 de ani este diferență mare. Nu îi mai mințim când mergem la medic, le explicăm ce ne dorim de la ei și care este programul zilnic. Îi pregătim și când plecăm la drum cu avionul sau cu trenul.

Nu îi mai punem în fața faptului împlinit ca să se simtă copleșiți de emoții. Îi ajutăm să descopere treptat ce simt și să învețe să se descurce, să se autoregleze. În plus, le antrenăm creierul de mici, pentru că știm cât de ușor învață în primii ani din viață.

Editura Casa este alături de părinții noii generații. Au înțeles nevoia de a le oferi copiilor ceva mai mult și au făcut tot posibilul să vină cu ceva nou. Astfel, au prins formă aceste trei cărți ilustrate pentru copii: „La drum cu avionul”, „La drum cu trenul” și „Caută și găsește”. Bineînțeles că nu sunt singurele din portofoliul lor, dar astăzi despre acestea discutăm.

Cărți ilustrate pentru copii

La drum cu avionul” este ideală pentru cei care urmează să plece într-o călătorie cu avionul împreună cu copiii. Fiecare moment este prezentat într-o manieră veselă și din care ei pot învăța foarte multe. Cu ajutorul acestei cărți, copiii vor fi mult mai curioși să vadă în realitate aeroportul și bineînțeles, avioanele.

Cărți ilustrate pentru copii

Știu că există multe familii stabilite în străinătate. Am întâlnit multe mămici care își făceau griji pentru zborul spre casă. Cu această carte pot sta liniștite. Va fi bine, cu entuziasm și multe întrebări.

Cărți ilustrate pentru copii

Cartea „Caută și găsește unde trăiesc animalele” mi se pare că poate fi folosită și de copii mai mici de 2 ani. În afară de povestea frumoasă cu Matei și Laura, există o grămadă de imagini pe marginea cărora poți sta de vorbă cu un copil. Animalele, utilajele, lacul și altele sunt o sursă inepuizabilă de informații.

Cărți ilustrate pentru copiiÎmi place mult ideea de a căuta în imagini anumite lucruri. Câteodată omitem să vedem ceva sau ne îndreptăm atenția spre altceva. Chiar e o idee bună!

Cărți ilustrate pentru copii

La drum cu trenul” m-a făcut să simt emoția plecărilor cu trenul din timpul facultății. Fiul meu adoră să meargă în gară când sosește trenul, doar că un tren de mare viteză încă nu a văzut niciodată în realitate. Cred că e timpul să plecăm la drum!

Cărți ilustrate pentru copii

De fapt, aceste cărți ilustrate pentru copii au niște imagini wow care chiar te fac să simți că ai fost deja în călătorie!

Cele trei cărți de mai sus le găsiți pe site-ul Editurii Casa aici individual sau pe toate trei. Sunt recomandate pentru copii peste 2 ani, cartonate și foarte rezistente. Vi le recomand cu drag!

Pe curând!

Facebook Comments
Eu mă bazez pe scaunul auto, nu pe noroc!
Karturi cu pedale pentru copii - ca să îi menținem activi și fericiți

No comments

Lasă un răspuns