Diverse / Produse, cumparaturi, review

5 motive pentru care să îi iei o trotinetă copilului tău

Trotineta

Dezvoltarea copiilor este cu atât mai armonioasă când este susținută de ajutorul potrivit. De real ajutor pentru cei mici privind dezvoltarea fizică sunt diversele echipamente pe care aceștia le pot folosi în aer liber. Cu siguranță că trotineta este unul dintre cele pe care și tu ar trebui să o cumperi pentru copilul tău.

Aceasta este ideală nu doar pentru că îl va distra și reprezintă o metodă excelentă de recreere, dar mai ales pentru că îl va ajuta să își consume într-un mod plăcut energia. Beneficiile pe care le are întrebuințarea unei trotinete deci sunt numeroase.

Aceasta este apreciată pentru eficiența ce o are vizavi de dezvoltarea musculaturii, precum și raportat la componentele emoționale și sociale ale celor mici. În timpul plimbărilor prin parc, copiii au mai multe șanse să se împrietenească, să dezvolte relații cu ceilalți.

Te invit să citești mai departe pentru a descoperi câteva motive pentru care vei dori să investești într-o trotinetă. Desigur că acestea sunt mult mai multe. Referitor la magazinul din care o poți cumpăra, Nichiduta.ro este un reper pe care să îl ai în vedere. Oferă diversitate, are costuri echilibrate și este specializat în articole pentru copii.

1. Ajută la dezvoltarea musculaturii

Cu ajutorul acestui echipament, copilul își va antrena echilibrul, asigurându-și un trunchi tonifiat. Plimbările cu trotineta asigură forță în picioare, dar totodată pun copiii în situația de a lua decizii rapide. Părțile corpului implicate în acțiunea activă sunt glezna, tendoanele, coapsele, fesierii, dar și spatele si abdomenul sunt activate, atunci când copilul adoptă poziția verticală în timpul mersului.

2. Stimulează dezvoltarea motrică

Utilizând o trotinetă, copilul învață să își folosească mâinile și picioarele independent. În acest mod își va ajusta mai rapid dezvoltarea motrică. Un picior va fi în mișcare, iar celălalt stabil, iar mâinile vor fi folosite pentru ghidajul trotinetei. Găsești modele care oferă stabilitate și în portofoliul Nichiduta. Alege un model potrivit, având astfel liniștea că cel mic este în afara pericolelor.

3. Își îmbunătățește coordonarea

Utilizând în mod repetat trotineta, copilul va fi tot mai capabil să realizeze viraje, să își mențină echilibrul, să frâneze. Pe scurt, este mijlocul prin care își poate dezvolta în mod permanent coordonarea. Dacă este în stadiul în care folosește trotineta cu trei roți, în scurt timp va trece la cea cu două.

4. Crește organismul în rezistență

Cu timpul, copilul va dori să atingă o viteză mai mare. Acest fapt este benefic pentru sănătate întrucât încurajează inima să pompeze mai mult sânge, iar plămânii au nevoie astfel de mai mult oxigen. Este un fel de antrenament, însă altfel, pentru că este realizat cu plăcere. Iată încă un motiv pentru care să îi cumperi copilului tău o trotinetă de la Nichiduță.

5. Învață să socializeze

Inevitabil se vor lega și prietenii în parc. Atunci când sunt mai mulți copii cu trotinete, vor căuta să facă tot felul de jocuri împreună. Astfel, vor avea parte de interacțiuni de calitate, vor învăța unii de la alții.

Acestea sunt numai 5 dintre motivele pentru care trotineta reprezintă o investiție de realizat, una pe care vei dori să o faci de asemenea, pentru copilul tău.

Descoperă gama variată de pe Nichiduta.ro și oferă-i acestuia șansa la distracție.

Facebook Comments
Cum putem calma durerile menstruale?
Cupa menstruală - o alternativă la metodele clasice de protecție în timpul menstruației

No comments

Lasă un răspuns