Povestiri din viata

Sărbătorile de Paște 2019

Sărbătorile de paște

Au trecut sărbătorile de Paște și parcă încep să intru în normal. De fapt eu nu m-am agitat prea tare cu mâncarea și curățenia, dar fiind atâtea zile de sărbătoare, am simțit că am rămas în urmă cu unele lucruri. S-au adunat haine de spălat, în grădină sunt multe de făcut, casa era neaspirată.

Edy a făcut varicelă cu o săptămână înainte de Paște. Medicul de familie ne-a zis că poate ieși afară în curte, așa că nu am simțit că a trecut timpul greu. L-am dus la pădure, la plimbare în împrejurimi sau în curte la insecte. Am prins și vânt dar și vreme bună. În Joia Mare am vopsit ouă. Am avut mai multe culori (așa a vrut el anul acesta) deși noi mereu vopseam doar roșii.

Când Edy nu a mai fost contagios (adică bubițele au prins coajă și au început să treacă), am mers în parc cu hidrobicicleta și la carusel. M-am plimbat doar eu cu el vreo 4 ore într-o zi. Am mâncat înghețată și am străbătut orașul dintr-o parte în alta. Ne-a priit timpul prețios mamă-fiu.

Sărbătorile de Paște din acest an au fost asemănătoare cu cele de anul trecut, cu excepția varicelei. Chiar și vremea s-a asemănat. Totuși a mai fost ceva diferit: faptul că am luat pauză de la telefon. Nu 100%, însă vă spun drept că am încercat să profit de mult mai mult timp cu copiii și să las telefonul pentru atunci când ei dorm sau sunt foarte ocupați. Mi-a ieșit.

Acum lucrurile au revenit la normal cu activitățile. Încă încerc să las deoparte telefonul cât mai mult. Am pus casa la punct și am lucrat un pic în grădină. Sunt obosită, dar m-am gândit să vă scriu aceste rânduri, mai ales că sunt mega încântată. De ce? Pentru că pun la cale și o surpriză pentru voi. Veți vedea curând despre ce e vorba, nu mai zic nimic :).

Pe curând!

Dacă îți place să citești articolele mele și vrei să fii la curent cu ceea ce postez, mă poți urmări pe pagina de Facebook.

Facebook Comments
O discuție despre vremurile de acum. E mai bine sau mai rău?
Ciocolată raw vegană - rețetă cu doar 4 ingrediente

3 Comments

 • avatar image

  Zuzu

  mai 03, 2019

  Reply

  Noi ne-am chinuit cu o eczema inainte de Paste. Acum o incalt numai cu sosete albe cu procent mare de bumbac, sandale (la cresa) si adoptam masuri suplimentare de igiena a picioruselor.

 • avatar image

  Zuzu

  mai 03, 2019

  Reply

  Sanatate (ca-i mai buna decat toate)!

 • avatar image

  Poteci de dor

  mai 03, 2019

  Reply

  Bine că a trecut varicela şi v-aţi putut bucura unul de altul în zilele de Sărbătoare!

Lasă un răspuns