Produse, cumparaturi, review

Cumpărături pentru copii – de la nou născut la toddler

Cumpărături pentru copii

De unde, oare, primesc mamele acele sentimente inexplicabile chiar în clipa în care își văd puiul pentru prima dată? De unde vine intuiția aceea despre care vorbește toată lumea? De unde știu mamele să iubească atât de mult și să facă lucrurile bine? Și cum reușesc să crească copii atât de frumos? Oare au un praf magic?

Înainte să devin mamă nu știu dacă înțelegeam aceste lucruri, dar sigur nu aș fi crezut dacă cineva mi-ar fi zis că, odată cu micul embrion, mamele primesc și super puteri. Acum sunt convinsă că legătura cu copilul este unică și da, e presărată cu praf magic. Dar magia nu vine doar de la noi…

În primii ani din viață suntem foarte mult alături de cei mici și am vrea să atingem perfecțiunea. Nu putem face asta, dar cel puțin evoluăm și am început să punem accent pe parenting și pe lucruri care nu erau la fel de importante acum 30 de ani. Ne gândim la viitorul copiilor într-o altă manieră decât o făceau părinții noștri, iar pentru asta avem nevoie și de produse care să ne ajute.

Oferta magazinelor din care putem face cumpărături pentru copii este foarte mare. Căutăm lucruri de calitate și cât mai puțin nocive, dar asta nu găsim la tot pasul. Totuși, nu mai e o fiță să folosim șampon fără chimicale sau haine din bumbac organic. Au devenit o necesitate pentru că mediul în care trăim e tot mai poluat. Cred că nu am putea fi la nivelul de acum fără produsele apărute pe piață în ultimii ani. Probabil că și în asta stă magia. Avem scaune de mașină confortabile, termometre de toate felurile, scutece care păstrează pielea uscată, scaune de masă  etc.

Țin minte că Ioana a avut până aproape de 2 ani erupții pe piele și am mers de multe ori cu ea la medic. Mi se recomanda mereu să am grijă la șampon, la alimentație și la detergentul de rufe. Ar fi fost bine să fi știut încă de atunci de dipoland.ro. De ce? Pentru că e un magazin online care se bazează pe produse de calitate, naturale, care respectă cerințele părinților și copiilor de astăzi. Pe Dipoland putem face cumpărături pentru copii de la naștere până la 3- 4 ani sau chiar mai mari, dar și pentru mămici însărcinate sau aflate la început de drum.

cumpărături pentru copii

Avem și noi produse de pe acest site, de exemplu acest gel de duș și sampon pentru copii. Este de la firma Weleda, cunoscută pentru că se folosesc ingrediente naturale, iar produsele sunt de bună calitate. Un ingredient de bază în acest gel de duș este uleiul de susan bio care oferă hidratare pielii.

Ce cumpărături pentru copii mai putem face pe dipoland.ro?

Pe lângă produsele de îngrijire, hăinuțe superbe, cărucioare, scaune de masă și de mașină, pe site am găsit și categoria jucarii copii care m-a încântat și pe mine, nu doar pe cei mici ai mei. Eu apreciez foarte mult jocurile care dezvoltă imaginația, creativitatea, atenția, spiritul de observație, așa că m-am oprit asupra acestui joc Balancing boat:

Cumpărături pentru copii

E din lemn și mi se pare potrivit pentru copii de peste 3-4 ani dar și pentru adulți. Mie îmi place foarte mult și chiar consider că pune mintea la contribuție. Avem acea bărcuță pe care trebuie să punem animalele colorate (alegem culoarea cu zarul), în așa fel încât să nu cadă. Ele pot aluneca și se pot deplasa dacă nu găsim soluții optime, iar dacă se întâmplă asta, pierdem jocul. Penseta din lemn e pentru profesioniști ;).

Mai avem și o măsuță de machiaj cu care Ioana se joacă foarte des. Se dă cu „parfum” și se uită în oglindă, își pune inel, brățară și își aduce și prințesele pe care de asemeni le aranjează. O aud mereu vorbind în legea ei și sunt bucuroasă când văd că își face singură jocul. În plus, e cu Elsa, Ana și Olaf din Frozen.

Cumpărături pentru copii mici

Pe toate despre care ți-am scris le găsești pe dipoland.ro alături de periuțe de dinți, termometre, jucării de exterior și muuuulte alte produse super necesare copiilor mici și mai ales părinților! Ție îți place să faci cumpărături pentru copii? Sau poate vrei să devii curând mămică? Atunci e un site potrivit și pentru tine!

Facebook Comments
Îi învățăm pe copii literele și cifrele înainte de școală? Facem cu ei activități suplimentare?
Trei cărți despre emoții din care copiii învață ce simt uneori

No comments

Lasă un răspuns