Produse, cumparaturi, review

Oriflame OnColour m-a convins să mai încerc!

Oriflame OnColour

Dacă m-ar întreba cineva la ce mă gândesc atunci când spun Oriflame, aș spune că primul lucru care îmi vine în minte este liceul. Mama era reprezentant pe atunci și mereu aveam o grămadă de produse în casă. O vreme nu le-am mai folosit pentru că am plecat la facultate apoi m-am angajat și cred că am ramas cumva cu ideea că sunt produse pentru fete de liceu. Acum, după ce a fost lansată gama Oriflame OnColour, am avut ocazia să le testez. Mi-au depășit așteptările și mi-au schimbat părerea.

Campania de testare a avut loc pe site-ul #BUZZstore. Vă puteți înscrie și voi la astfel de campanii aici. Nu e necesar să aveți blog, important e să fiți pe fază când apar campaniile noi și să completați chestionarul. Eu nu am fost aleasă în ultimul an, dar se pare că am început să am noroc.

Am primit produsele pe care le vedeți în imagine: trei nuanțe de oje, trei rujuri, mascara, baton corector și două creioane pentru ochi. Nu o să vă detaliez ce scrie producătorul, vreau să vă spun experiența mea despre câteva dintre ele.

Review ruj

Cele trei rujuri au fost dragoste la prima vedere. Dintre toate produsele pot spune că ele sunt preferatele mele. Eu nu port în general ruj roșu aprins (acesta e Deep Red), deci nu aveam de gând să cumpăr unul prea curând. Acum l-aș purta fără probleme. Roz deschis (Bright Pink) purtam, deci probabil aș fi spus și înainte că mi se va potrivi. Totuși, acum mi se pare că celelalte sunt mai frumoase 🤭🤭. Ruj mov (Clover Lilac) nici nu cred să fi încercat vreodată, măcar să văd cum arăt, iar acum a devenit preferatul meu.

Pe buze se simt foarte cremoase. Miros foarte frumos, sunt pigmentate și rezistente. Le port cu plăcere și pot spune că mi-au colorat vara, că m-au scos din zona de confort. Cu siguranță o să mai cumpăr și alte nuanțe. Nu sunt cu sclipici. Sunt mate, exact așa cum îmi plac mie.

Review oja

La mâini eu am manichiura cu gel așa că atunci când am primit  cele trei oje, mi-am colorat trei unghii cu câte o nuanță. Cea roz mi-a plăcut foarte foarte mult, așa că mi-am făcut pedichiura cu ea și văd că rezistă bine. Ceea ce îmi place cel mai mult e că se usucă foarte repede. Am putut să mă încalț imediat. Am purtat într-o zi adidași și nu s-a șters în varful unghiei mari, cum pățeam uneori.

Mascara Big Lash mi se pare că desparte foarte bine genele. Este un rimel pe care l-aș folosi zi de zi. Nu încarcă, nu adună genele. Pentru un pic mai mult volum am aplicat de două ori și vă recomand să încercați și voi așa, să vedeți dacă vă place.

Oriflame m-a convins să mai încerc. Se pare că produsele mi se potrivesc bine și acum, iar gama OnColour mi-a depășit așteptările. Multumesc Oriflame și BUZZstore pentru frumoasa experiență!

#getoncolour

Despre alte campanii Buzzstore la care am participat am scris aici.

Facebook Comments
Logiscool, școala internațională de programare reîncepe anul școlar cu peste 10 mii de elevi în toată țara
Mașinuțe cu pedale sau electrice? Ce alegem de la Nichiduță?

No comments

Lasă un răspuns