Produse, cumparaturi, review

Când vine anotimpul rece ne înnoim cu articole de pe FAVI.RO

Favi.ro

Mie îmi place căldura, vara și copacii verzi în care cântă păsărele. Nu vreau toamnă ruginie, nu vreau să fac îngerași din zăpadă și nici să beau ceai cald încălțată cu cei mai groși șoșoni din lume. Vreau să deschid seara geamul larg și să aud greierii cum cântă, nicidecum să-mi văd respirația transformată în aburi. Doar că astăzi e un fel de „rămas bun căldură” pentru că, după cum arată buletinul meteo pentru zilele viitoare, eu am început să mă sperii. Mă gândesc serios la cumpărăturile pentru iarnă, la textile mai exact (pilote, pături și alte pufoșenii). Și de unde să aleg decât de pe favi.ro?

Favi.ro nu e un magazin online. E un motor de căutare cu mobilă și decorațiuni de pe diferite magazine online. Practic ai ocazia să cauți fix ce vrei, în timp scurt, de pe o grămadă de site-uri. Găsești cam tot ce e necesar în casă, de la tavan până în podea dar și articole pentru exterior. Comanda nu o faci prin intermediar, nu plătești nimic în plus. Dai clic pe produs și ajungi imediat pe site-ul care te interesează. Simplu, nu?

Eu pot să vă spun că, atunci când intru pe favi.ro, simt că am la dispoziție absolut orice, chiar și lucruri la care nici nu m-aș fi gândit. Sunt atâtea articole frumoase, încât nu mi-ar ajunge o săptămână să mă uit la toate. Acum, gândindu-mă la temperatura de mâine mi-aș lua un șemineu, dar am găsit reducere la leagănele de grădină. Eu mă număr printre cei care își fac iarna car și vara sanie, așa că nu ar fi ciudat să comand leagăn acum.

Până la urmă tot cu picioarele în șoșoni și cu nasul sub pătură ajung… pentru că frigul vine și fără voia mea. Îmi plac păturile pufoase și niciodată nu am destule, dar sunt mamă și când caut ceva pentru mine mereu sfârșesc prin a cumpăra ceva pentru copii. Așa pățiți și voi? 😅😅

Citește și: Când jucăriile din camera copilului nu stau la locul potrivit

Facebook Comments
Cărți educative în română și engleză - vârsta 0-5 ani
Logiscool, școala internațională de programare reîncepe anul școlar cu peste 10 mii de elevi în toată țara

No comments

Lasă un răspuns