Produse, cumparaturi, review

Super produse pentru gustarea de la școală sau grădiniță!

Gustarea de la școală sau grădiniță

Ești unul dintre acei părinți care au probleme atunci când e vorba despre gustarea de la școală sau grădiniță? Te întrebi ce să îi oferi copilului, să fie sănătos dar și gustos? În ce pui mâncarea ca să nu curgă în geantă? Cum faci ca să se păstreze proaspătă iar gustul să nu fie modificat? Cum păstrezi salata, pastele, orezul și carnea? Probabil că de sandwich te-ai săturat, deci îți trebuie soluții urgente. Iată că de astăzi lucrurile se vor schimba pentru că îți vin în ajutor.

Eu mi-am luat mult timp mâncare la serviciu (în caserolă) și nu era ușor să găsesc variante optime. Mereu mă stresam că nu țin mâncarea la rece și că se alterează. Iar când e vorba de copii, provocarea e și mai mare, mai ales că ei nici nu se mulțumesc cu orice. Astăzi avem soluții la toate acestea. Nu aș fi știut de ele dacă nu erau cei de la kidscenter.ro, dar acum, că am aflat, dau vestea mai departe. Vă voi prezenta niște recipiente care ne scapă de griji dar și câteva idei pentru gustarea de la școală sau grădiniță.

Produsele Carl Oscar sunt ideale pentru gustarea de la școală sau grădiniță

Produsele Carl Oscar ne fac viața mai ușoară. Sunt gândite în așa fel încât să ne ajute când copiii pleacă la plimbare, în excursie, la școală, la picnic sau în orice altă deplasare în care doresc o gustare. Au tot ce ne-am putea dori de la astfel de produse și cu ajutorul lor masa poate fi perfectă. Iată o parte dintre ele:

Caserolă gustări copii

Caserolă compartimentată cu disc Carl Oscar N’Ice Cup™

După cum puteți vedea, această caserolă are două compartimente separate (unul mai mic și unul mai mare), o ustensilă multifuncțională și un disc de răcire care păstrează prospețimea alimentelor. În partea de sus, mai mică, putem pune nuci, alune, fructe uscate, granola, semințe, carne sau ce mai dorim. Vor rămâne crocante și uscate. În partea de jos putem pune salată, iaurt, fructe, paste, orez, sosuri etc.

Discul de răcire va păstra alimentele proaspete dacă este ținut în congelator înainte de folosire. Toate piesele se înșurubează și rezultă un recipient care nu curge, care păstrează alimentele proaspete și care ne promite o gustare ca acasă. Nu avem nevoie de altceva, ocupă puțin spațiu, mi se pare un produs 3 în 1 ideal.

Fructe gustare copii

Caserolă compartimentată SnackDISC™

Această caserolă este preferata mea. Este ideală pentru atunci când ies cu copiii în parc, nu doar pentru gustarea de la școală sau grădiniță. Are cinci compartimente separate și îmi permite să păstrez separat alimentele. Nu am nevoie de punguțe pentru fiecare în parte, iar pentru copii e super distractivă deoarece partea interioară se învârte. O putem folosi și pentru fructe mici sau tăiate felii, nuci, alune, fructe uscate, biscuiți, covrigei mici, prăjiturele etc. E foarte practică!

Caserola cu pastilă de răcire Carl Oscar N’Ice Box™

Această caserolă este un produs 4 în 1 din punctul meu de vedere. Are o ustensilă multifuncțională care ține loc de tacâmuri, caserola încăpătoare, o cutie interioară mai mică dar și o pastilă de răcire care păstrează prospețimea alimentelor până la 6 ore. Caserola mare se închide etanș, deci nu curge în geantă. Aș folosi-o pentru clătite, fructe și legume de tot felul, prăjituri, nuci, alune, brioșe aperitiv, piftele, frigărui reci, foietaj, sandwich-uri, ouă fierte, paste, salate etc.

Mă gândesc serios să îmi cumpăr o astfel de caserolă și pentru mine atunci când îmi iau mâncare la serviciu. Nu curge, nu prinde miros, se curăță super ușor și e foarte practică. Caserola mică din interior e de mare ajutor atunci când nu dorim să amestecăm alimente.  Aș pune în ea măsline, brânzeturi, cașcaval, nuci și alune, semințe, pâine, dar și alte mâncăruri uscate. Chiar și un desert.

Sticle copii

Căni cu pai Carl Oscar, fabricate din Tritan™

Avem aici două căni simpatice, cu pai, fabricate din Tritan™, un material ultra rezistent la șocuri, asemănător sticlei și care nu are substanțe nocive în compoziție. Ciocul acela din partea de sus se desface și se lasă în jos, astfel că lichidul nu curge atunci când nu sunt folosite. Ce au diferit una față de cealaltă? După cum vedeți, cea mai mare are în partea de jos un pahar care se poate scoate și folosi atât pentru lichide cât și pentru o mini gustare. Este un produs 2 în 1.

Cana mai mică este simplă, doar pentru lichide. Ambele au un mâner pentru a facilita transportul. Copiii mei le îndrăgesc foarte foarte mult și nu merg nicăieri fără ele. După cum vedeți noi le folosim pentru apă. Ne ajută foarte mult în deplasare, mai ales în mașină unde pot vărsa apă dacă nu e cu protecție.

Sper că v-am făcut curioși cu aceste produse minunate pentru gustarea de la școală sau grădiniță și că vor fi și pentru voi soluții bune pentru viitor. Toate produsele sunt foarte calitative, fabricate din materiale rezistente și care pot fi curățate și la mașina de spălat vase. Sunt colorate și au personaje simpatice. Nouă ne fac deja viața usoară. Le găsiți pe kidscenter.ro alături de altele la fel de inovative și practice.

Pe curând!

Dacă îți place să citești articolele mele și vrei să fii la curent cu ceea ce postez, mă poți urmări și pe pagina de Facebook.

Citește și: Sfaturi pentru a face trecerea de la scutece la oliță mai ușoară

Facebook Comments
Hăinuțe pentru copii mici, în ghetuțe de Moș Nicolae
Cărți educative în română și engleză - vârsta 0-5 ani

No comments

Lasă un răspuns