Produse, cumparaturi, review

Hăinuțe pentru copii mici, în ghetuțe de Moș Nicolae

Haine fetite baietei

Când nu eram mamă, vedeam fotografii pe Facebook din ziua în care bebeluși mici mici primeau cadouri de Moș Nicolae. Mă gândeam de ce ar oferi cineva unui bebeluș de câteva luni cadou în ghete. Mă întrebam cum voi proceda eu când voi fi mamă, ce voi cumpăra, așa că astăzi m-am hotarât să vă povestesc despre acest lucru, mai ales că putem lua hăinuțe pentru copii în orice moment din an.

Primul nostru Moș Nicolae ca părinți a fost în 2014 când fiul nostru avea 3 luni. Nu a primit nimic în ghete la acea vreme. Noi nu eram în spiritul sărbătorilor, așa că trecea ziua de 6 decembrie ca oricare alta din an. Mereu spuneam că dacă am ceva să îi cumpăr, îi pot cumpăra și oferi când doresc. Încă susțin cumva acest lucru și probabil aș face la fel și în acest moment, dar chiar dacă în încălțări nu e nimic de Sf. Nicolae, e frumos să primim ceva nou de sărbători.

Haine și jucării, cea mai bună alegere pentru cadourile celor mici

În această perioadă facem mai multe vizite decât de obicei, iar copiii primesc multe cadouri, așa, ca de Moș. Și nu în ghete. Mi se pare un gest drăguț și cred că hainele și jucăriile sunt foarte potrivite la copiii de vârstă mică. Am observat că, pentru bebeluși, la mare căutare sunt și leagănele sau premergătoarele, dar eu nu am fost de acord cu ele, așa că nici cadou nu le-aș oferi. Jucăriile ar fi bine să fie alese în funcție de vârstă. De exemplu, pentru bebelușii până la un an, alegem jucării de dentiție și zornăitori, nu puzzle.

Sărbătorile nu au doar semnificație religioasă ci sunt și despre a dărui și a oferi. Știam și noi că Moș Nicolae va deveni un obicei pentru copii, așa că am hotărât să le aducem bucurii în fiecare an, atât lor cât și altora din jur. Acum, ghetele fac parte din surpriză, din bucuria lor. Poate că la vârsta de 1 an ele sunt mai mult pentru poza părinților de pe Facebook, apoi contează mult mai mult pentru surpriza lor.

Credeam că la cadouri de fete nu mă pricep până când nu a venit Ioana pe lume. După aceea am dat mai multă atenție raionului cu haine fetite și, după ce am văzut ce e acolo, am vrut să mai fiu și eu mică măcar încă vreo doi- trei ani. Asta nu se poate, așa că are parte Ioana de frumusețile pe care le văd.

De Moș Nicolae, cadourile ar trebui să fie mai mult simbolice. Bugetul îl stabilește fiecare. Unii cumpără pentru un copil cât pentru zece. Poate că înainte sa fiu mamă aș fi arătat cu degetul astfel de gesturi, dar am realizat că numai cine nu are copii nu poate înțelege așa ceva.

Hăinuțe frumoase pentru copii de pe lamami.ro

Când ați văzut imaginea de începutul articolului nu-i așa că v-ati întrebat de unde e hăinuța aceea minunată? Ei bine, acea frumusețe și ce vedeți mai jos sunt de pe un magazin online cu haine copii:Hainute fetitr

Mie mi se par hăinuțe deosebite, ideale pentru cadourile de sărbători, atât pentru cele din ghete cât și pentru cele pe care le oferim direct persoanelor importante din viața noastră. De fapt, pentru toată perioada anului.

Le găsiți pe toate pe site-ul lamami.ro. Au și reduceri, așa că faceți și economii de sărbători!

În curând dăm și noi ghetele cu cremă. Oare ce primesc copiii în acest an? Ai vostri ce primesc?

Citește și sugestiile mele de activități pentru calendarul advent

Facebook Comments
Cele mai căutate competențe pentru 2030. CV-ul tinerei generații
Super produse pentru gustarea de la școală sau grădiniță!

No comments

Lasă un răspuns