Povestiri din viata

Programare acasă cu ajutorul cursurilor online Logiscool LIVE! 

Tabara de vara

Copiii au nevoie de activități, nu-i așa? Cel mai bine ne-am putut da seama de acest lucru din momentul instituirii stării de urgență în România. Eu am observat și că mulți părinți caută pe internet activități care să le dezvolte copiilor anumite capacități, de aceea vin astăzi cu noutăți pentru voi: Logiscool LIVE.

Logiscool România, parte a Școlii Internaționale de Programare pentru Copii și Adolescenți, cu 35 de centre educative la nivel național, a lansat cursuri online de programare predate live de către instructori, în sistem de videoconferință. Astfel, copiii și adolescenții vor putea învăța, stând acasă, bazele programării într-un mod simplu, interactiv și distractiv. 

Sesiunile live sunt disponibile atât pentru elevii de pe întreg teritoriul țării, cât și pentru cei aflați în afara granițelor, precum Republica Moldova, Italia sau Germania. Cursurile predate exclusiv online sunt un serviciu nou, creat în contextul actual al închiderii școlilor din cauza pandemiei.  

Despre cursurile Logiscool LIVE

Acestea se adresează copiilor între 8-17 ani!

Copiii și adolescenții vor putea învăța, stând acasă, bazele programării într-un mod simplu, interactiv și distractiv!

Urmând cursurile, elevii vor ajunge să creeze singuri jocuri pe calculator, animații & aplicații cool!

Sesiunile LIVE interactive au loc în sistem de videoconferință, pe platformă în Microsoft Teams! 

Copiii sunt îndrumați permanent de un instructor tânăr, student sau proaspăt absolvent de mate-info!

Cursurile au loc cu grupe de 6-8 elevi de aceeași vârstă, o dată sau de 2 ori pe săptămână!

Oricine poate învăța programare! La cursul Logiscool LIVE nu ai nevoie de experiență anterioară sau cunoștințe specifice. Se fac deja înscrieri, iar cursurile vor începe pe măsură ce se formează grupele. Cursurile sunt accesibile și pentru copiii și adolescenții care nu au un centru Logiscool în localitate, chiar și pentru cei din diaspora.

De ce cursuri de programare? 

Deoarece copiii vor folosi timpul petrecut în fața calculatorului într-un mod util, pentru a se dezvolta.

Copiii își dezvoltă gândirea algoritmică, înțeleg cum funcționează tehnologia și pot contribui la dezvoltarea acesteia.

Cunoștințele dobândite îi vor pregăti pentru joburile viitorului, care, indiferent de domeniul pe care îl vor alege, vor fi puternic influențate de tehnologie.

La fel ca în cazul cursurilor din sălile de clasă, metoda de predare combină jocul cu principiile de programare.

Pentru a respecta același nivel superior de excelență, toate centrele urmează un curriculum internațional, actualizat permanent de departamentul de educație al Logiscool Internațional, pe baza recomandărilor colectate de la sute de instructori și zeci de mii de elevi.

Categorii de vârstă și prețurile cursurilor de programare

Programa pentru copiii între 8 – 14 ani cuprinde 16 sesiuni. Liceenii (între 14 -17 ani) vor avea un modul intensiv de 10 lecții. Cursurile vor avea loc atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, și vor fi disponibile în intervale orare diferite. 

Pentru clasele II – VIII, cursul constă în 16 sesiuni, care pot avea loc: o dată pe săptămână (4 luni) la prețul de 260 RON/lună sau de 2 ori pe săptămână (2 luni) la prețul de 520 RON/lună, suma putând fi achitată și bilunar în tranșe de 260 RON.

Pentru elevii de liceu există un intensiv de 10 sesiuni, de 2 ori pe săptămână, care durează 5 săptămâni, la prețul de 720 RON. Suma se poate achita integral sau în 2 tranșe de 360 RON.

Orice părinte care vrea să înțeleagă mai multe despre acest curs, se poate înscrie sau se poate programa pentru o lecție demo (gratuită).

La nivel internațional, Logiscool este prezentă în 16 țări din Europa, America și Asia. Până acum, peste 50.000 de copii au participat la cursurile, taberele și evenimentele conexe oferite de Logiscool, descoperind programarea într-un mediu plăcut și inspirațional. Descoperă și tu universul Logiscool #stămacasă și #codăm.

Citește și alte articole despre Logiscool .

Facebook Comments
Grădinița online și activitățile copiilor mei
Ioana s-a încuiat în baie. Credeam că am o soluție bună pentru asta dar situația s-a complicat

1 Comment

  • avatar image

    Zuzu

    apr. 23, 2020

    Reply

    Super idee! MULTUMESC!

Lasă un răspuns