Despre mine

Numele meu e Luiza și acest blog este jurnalul meu. Am scris multe lucruri pe care apoi le-am uitat şi când le-am recitit, am simțit că m-am întors în timp. Acest blog este şi pentru voi cei care citiți şi vă regăsiți sau nu.

 

Am doi copii, Eduard şi Ioana, de care sunt tare mândră. Uneori mă bucur atât de tare de ei, încât mă intreb ce am făcut să merit așa o binecuvântare.

Am şi un soț pe care îl iubesc mult. Mă sprijină în tot ceea ce fac şi mă ajută. Fără el nu m-aş putea descurca. Facem o echipă bună şi mă simt împlinită şi privilegiată alături de el.

Pe blog scriu despre noi, despre fericirea noastră, despre bune şi rele, bucurii şi supărări. Nu suntem perfecți, nu le știm pe toate, dar încercăm să facem să ne fie bine.

Toate lucrurile se întâmplă cu un scop. Nu consider responsabilitățile o povară ci parte din viața de adult. Familia vine la pachet cu responsabilități, așa că încerc să le fac față cât mai bine. Nu sunt de fier, așa că obosesc şi eu din când în când şi simt nevoia să iau o gură de aer.

A fi mamă este cu adevărat un dar de la Dumnezeu. Până nu ai un copil, nu poți cunoaște dragostea nemărginită şi nici emotii de tot felul care îți zguduie uneori ființa.

A fi părinte e o meserie grea, care se învață, nu se dobândește, de aceea citesc cărți de parenting şi caut răspunsuri la miile de întrebări care mă neliniştesc.

Vă mulțumesc pentru vizită și sper să reveniți cu drag. Vă puteți abona la postări prin e-mail (în căsuța din dreapta) sau mă puteți urmări pe facebook, twitter sau google+.

Pentru orice sugestii, colaborări, comentarii, mă puteți contacta la adresa de e-mail blogdemamica(@)gmail.com.