Despre mine

Acum câțiva ani credeam că frumusețea este dată doar de alimentație, sport și produse cosmetice.  Apoi am devenit mamă… Am aflat ce este cu adevărat fericirea și m-am simțit mai puternică, mai frumoasă, cu stima de sine mult mai ridicată. Atunci am înțeles că frumusețea vine în primul rând din interior, din iubire.

Am ales să scriu pe blogul Emotii de mamica pentru că am simțit că dacă vorbesc despre emoții mă pot cunoaște mai bine și asta îmi dezvoltă inteligența emoțională de care avem atâta nevoie în viață. Am ajuns să scriu despre familia noastră, cu bune și cu rele, cu emoții de tot felul.

Numele meu e Luiza. Sunt născută în 1987, pe 28 aprilie, iar blogul l-am pornit în 2014, când am născut prima data. Acum am doi copii minunați și sper ca alături de soțul meu să facem o echipă grozavă în continuare.

Pe blog am scris multe lucruri ca și cum aș fi ținut un jurnal. Citind acum, îmi dau seama că am uitat multe și parcă recitind m-am întors în timp. Dar nu este doar despre noi sau pentru noi. Este şi pentru voi cei care citiți şi vă regăsiți sau nu.

Pe puii mei i-am botezat Eduard şi Ioana și sunt tare mândră de ei. Uneori mă bucur atât de tare, încât mă întreb ce am făcut să merit așa o binecuvântare. Soțul mă sprijină în tot ceea ce fac şi mă ajută. Fără el nu m-aş putea descurca. Facem o echipă bună şi mă simt împlinită şi privilegiată alături de el. Nu suntem perfecți, nu le știm pe toate, dar încercăm să facem să ne fie bine.

Toate lucrurile se întâmplă cu un scop. Nu consider responsabilitățile o povară ci parte din viața de adult. Familia vine la pachet cu responsabilități, așa că încerc să le fac față cât mai bine. Nu sunt de fier, așa că obosesc şi eu din când în când şi simt nevoia să iau o gură de aer.

A fi mamă este cu adevărat un dar de la Dumnezeu. Până nu ai un copil, nu poți cunoaște dragostea nemărginită şi nici emoțiile de tot felul care ne zguduie uneori ființa.

A fi părinte e o meserie grea, care se învață, nu se dobândește, de aceea citesc cărți de parenting şi caut răspunsuri la miile de întrebări care mă neliniştesc.

Vă mulțumesc pentru vizită și sper să reveniți cu drag. Vă puteți abona la postări prin e-mail (în căsuța din dreapta) sau mă puteți urmări pe facebook.

Pentru orice sugestii, colaborări, comentarii, mă puteți contacta la adresa de e-mail blogdemamica(@)gmail.com.